Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Valentin,este modelul de 35?
Zar,frumos cadranul,cred ca in realitate arata super.
-
valentin1234
DA, ala este....mic si cu hesalit....irezistibilseba scrie:Valentin,este modelul de 35?
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Azi un Seiko "dinti de fierastrau"
Au diverele astea japoneze (si nu numai) ceva de quelque chose
Cum pui unul la mana, cum iti vine sa-ti gasesti inca unul in colectie.

Au diverele astea japoneze (si nu numai) ceva de quelque chose

Ceasoholic
Mie îmi place cum pisica păstrează ceva din design-ul rudei sale mai îndepărtate și de dimensiuni mai mari, râsulAchraf scrie:Dar pisica ... de pisica nu zici nimic?mihaieros scrie:@Achraf
Frumos Ch.Ward...
Nu, serios acum, chiar seamănă cu un râs, până și figura e de prădător! A noastră felină (rasa maidanesis felinae adoptatum) ieri a prins o vrăbiuță și ne-o aducea foarte mândră, nelămurită de ce a fost alungată de pe pervaz după o asemenea ispravă...
On topic:

Pisica este Quarelle și este a unui prieten, coleg cu noi pe forum!
Eu am vrut să fac poza cu Blancpain-ul lui, dar pina la urma am preferat pisica!
Eu am vrut să fac poza cu Blancpain-ul lui, dar pina la urma am preferat pisica!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Da, e mai frumos în realitate. Eu nu am reușit sa-l pun în evidență la detalii din poza. Are textura în stil guilloche - modelul de mai jos.seba scrie:Zar,frumos cadranul,cred ca in realitate arata super.

AR1070-56E
-
marcelmarian
Alex! Bine ai revenit! Ce poveste are ceadul acesta? Are o carcasa tare ciudata...
-
Alexvintage
Multumesc.
Este unul din modelele de apogeu ale firmei Roamer.
http://roamer-watches.info/history4.shtml
Chiar daca in ziua de azi doar putini au auzit de Roamer, firma a avut in decursul timpului cateva realizari de exceptie (din 1962 modelele automatice cu rotor pe bile de rubin care i-a cam speriat pe cei de la Rolex) sau designurile extravagante ale seriei Stingray.
Ceasul in cauza este un diver de 200 m cu luneta interna si carcasa de tip pupitru. Dimensiunile sunt pentru inceputul anilor '70 de-a dreptul enorme: 45 mm diametru si 19 mm inaltime maxima dar e comod la purtare.
Ca mecanism are un calibru 522 care mie personal mi se pare mai reusit decat ETA 2824.
Este unul din modelele de apogeu ale firmei Roamer.
http://roamer-watches.info/history4.shtml
Chiar daca in ziua de azi doar putini au auzit de Roamer, firma a avut in decursul timpului cateva realizari de exceptie (din 1962 modelele automatice cu rotor pe bile de rubin care i-a cam speriat pe cei de la Rolex) sau designurile extravagante ale seriei Stingray.
Ceasul in cauza este un diver de 200 m cu luneta interna si carcasa de tip pupitru. Dimensiunile sunt pentru inceputul anilor '70 de-a dreptul enorme: 45 mm diametru si 19 mm inaltime maxima dar e comod la purtare.
Ca mecanism are un calibru 522 care mie personal mi se pare mai reusit decat ETA 2824.