un proiect
-
mihai.moldovan
un proiect
Am imbinat pasiunile mele si a iesit asta. Daca va place sau nu, dumneavoastra decideti. Cred ca trebuie dat zoom, nu am putut sa atasez poza mai mare. (P.S.: nu aruncati cu pietre
.... inca invat)

I lost faith in humanity.
-
mihai.moldovan
-
mihai.moldovan
-
Alexvintage
Re: un proiect
Interesanta ideea.
Elementele care fac trimitere la Nazca sunt insa prea timid reprezentate. Completati cadranul cu cel putin 1-2 reprezentari umane sau animaliere ( dar nu pasari) si configurati aratatoarele ca 2 pasari din desene (de ex. colibri-ul ar putea fi un minutar excelent). Secundarul poate ramane asa sau poate fi configurat in functie de gradul de incarcare a cadranului ceasului.
Succes.
Elementele care fac trimitere la Nazca sunt insa prea timid reprezentate. Completati cadranul cu cel putin 1-2 reprezentari umane sau animaliere ( dar nu pasari) si configurati aratatoarele ca 2 pasari din desene (de ex. colibri-ul ar putea fi un minutar excelent). Secundarul poate ramane asa sau poate fi configurat in functie de gradul de incarcare a cadranului ceasului.
Succes.
-
mihai.moldovan
-
Alexvintage
PS.
un efect chiar mai interesant ati obtine imprimand (analog desenelor de pe platou) cadranul in adancime. Jocul de inaltimi ar accentua sugestia.
un efect chiar mai interesant ati obtine imprimand (analog desenelor de pe platou) cadranul in adancime. Jocul de inaltimi ar accentua sugestia.
-
mihai.moldovan
-
mihai.moldovan
Am incercat ceva simplu, minimalist. Nu ma deranjeaza lipsa secundarului. Nu stiu daca ar fi o problema acest lucru...

sunt probleme cu tinypic. o sa incerc mai tarziu. Mai aveam 2 poze, alte culori la cadran

sunt probleme cu tinypic. o sa incerc mai tarziu. Mai aveam 2 poze, alte culori la cadran
-
watchhunter
Imi place, cel pe alb l-as purta.
Re: un proiect UPDATE + alt proiect
Arata incredibil !mihai.moldovan scrie:UPDATE
P.S eu as cumpara asa ceva ( oare cum ar arata cu secundar la ora 9 si mecanism Unitas,mecanismul avand o finisare asemanatoare cu a cadranului)
-
mihai.moldovan
-
mihai.moldovan
-
mihai.moldovan
Domnule Seba, multumesc pentru aprecieri. O sa fac si un mecanism, sunt si eu curios cum ar arata.
@mihai.moldovan,cred ca un mecanism ETA/Unitas 6497/8 ar fi foarte potrivit pentru acel ceas.Fiind un mecanism cu dimensiuni generoase ar putea fi finisat/gravat pentru a respecta tematica ceasului (in loc de Geneva stripes ar putea fi acele "linii" ,ar completa perfect cadranul cu reprezentari animaliere).
-
mihai.moldovan