Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?

https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
-
dbonddental
Ca tot era vorbire despre Landeron...unul personalizat

Un ceas de "clovn"! In lipsa costumului adecvat o sa il asortez la pijamale!

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Poza slaba cu telefonul :

Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
Foarte tare rusul asta.Frumos contrastul intre albul cadranului si conturul negru al aratatoarelor si al indicilor orari,iar secundarul completeaza perfect intregul tablou.Interesanta ordinea cifrelor de pe bezelul interior....si pt mine e prima data cand vad un ceas inscriptionat "Made In Russia".Daca era cu bratara sigur ar fi fost primul meu rusesc din "colectie".Isi merita locul printre celelalte bijuterii pe care le-am admirat foarte tare la dvs.Felicitari....pt toateBlowup scrie:
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Multumesc. Este un ceas corect pentru pretul platit. Al doilea Komandirskie pentru mine, achizitionat deoarece imi lipsesc mecanismele automatice sovietice/rusesti. Imi place si mie cadranul asa cum imi place si la K 35 care este inferior dar justificat prin pret (daca pot spune asta...) . Conturul cifrelor este cromat, nu este negru . Problema este ca sunt un fotograf jalnic si telefonul utilizat este si el limitat.Tibaldi scrie:Foarte tare rusul asta.Frumos contrastul intre albul cadranului si conturul negru al aratatoarelor si al indicilor orari,iar secundarul completeaza perfect intregul tablou.Interesanta ordinea cifrelor de pe bezelul interior....si pt mine e prima data cand vad un ceas inscriptionat "Made In Russia".Daca era cu bratara sigur ar fi fost primul meu rusesc din "colectie".Isi merita locul printre celelalte bijuterii pe care le-am admirat foarte tare la dvs.Felicitari....pt toateBlowup scrie:
Tokoloshe ... snobletea obliga.
-
mihai.moldovan
As vrea sa fiu si eu 'clovn' macar 2 saptamani
E de azi dimineata poza. Am avut niste probleme si nu puteam posta.

E de azi dimineata poza. Am avut niste probleme si nu puteam posta.

I lost faith in humanity.
Azi,un samurai

M ar putea ajuta vreun coleg cu un sfat;cum pot seta ziua ?Data reusesc sa o setez prin apasarea coronitei,dar ziua,nimic.
Multumesc

M ar putea ajuta vreun coleg cu un sfat;cum pot seta ziua ?Data reusesc sa o setez prin apasarea coronitei,dar ziua,nimic.
Multumesc
http://www.thewatchsite.com/21-japanese ... n-m88.html
Probabil nu are setare rapida pentru ziua saptamanii....incercati cum spune acolo, sa mutati acele intre ora 10 pm - 2 pm si inapoi...
Probabil nu are setare rapida pentru ziua saptamanii....incercati cum spune acolo, sa mutati acele intre ora 10 pm - 2 pm si inapoi...