Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Vlad, personal as spune ca e in parametri. Colegii cu mai multe cunostinte tehnice te pot lamuri daca e cazul sa iti faci griji.
freeforsound, facute de coleg sau doar vandute? Repet, arata extrem de bine!
freeforsound, facute de coleg sau doar vandute? Repet, arata extrem de bine!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Vlad S. scrie:Multumesc ate14. Am o curiozitate cu schimbarea datei la miezul noptii. Ma gandesc daca e vreo problema. Cand am cumparat ceasul anul trecut in martie data se schimba la 11:58;59 si acum se schimba la si 4 minute. Deocamdata ceasul are aproape un an si atata timp cat nu-si schimba precizia nu o sa-mi fac griji pana la prima revizie.
Este ok schimbarea datei.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Multumesc pentru raspuns.
-
freeforsound
gigel113, controller, multumesc.
ate14 ... vandute de colegul satiriadis
ate14 ... vandute de colegul satiriadis
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
Vlad, unde ai mers la pescuit?
La Snagov dar nu am prins nimic ca deabia s-a dezghetat si e cam amortit pestele. Eu pescuiesc strict la rapitor si am vrut sa ies putin mai degraba la o plimbare cu barca pe lac. Oricum e din ce in ce mai putin peste si asta reflecta cum merg multe treburi prin tara noastra.
Foarte comod pe curea Perlon.

Si eu tot la rapitor merg, stiuca in special. Sunt cateva lacuri de acumulare in zona si mai este ceva ceva peste, nu ca in anii din urma dar se mai prind si exemplare frumoase. (anul trecut am vazut una de 4.5 kg)
Ca sa nu fiu total OT, mi-am luat ceas de vacanta, cam subtire pentru gustul meu insa, 3.4 mm. Mai imi trebuie un nautilus si pot da un verdict despre care producator a facut cel mai frumos ceas design Genta.

Ca sa nu fiu total OT, mi-am luat ceas de vacanta, cam subtire pentru gustul meu insa, 3.4 mm. Mai imi trebuie un nautilus si pot da un verdict despre care producator a facut cel mai frumos ceas design Genta.

-
marian_sro
-
valentin1234
Cu 610.....

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Nu m-am putut abtine si sa nu dau un up acestei postari - superb ceas de vacanta Bogdane, felicitari!xxxbanxxx scrie: Ca sa nu fiu total OT, mi-am luat ceas de vacanta, cam subtire pentru gustul meu insa, 3.4 mm.