Ai putintica rabdare, bibicule! Ceasul in discutie e chiar mai ciudat decat se vede in poza postataHai Valentin, ne dai si noua detalii?
de colegu' si va face obiectul unui topic separat
Mult mai haios, dar si mai interesant decat ne-am astepta de la un diver cu asa nume - Davosa Argonautic!
Un tool watch care nu se sperie de nimic, desi foloseste o carcasa "aftermarket" sa spunem - faptul ca e
utilizata si de altii nu-i neaparat un lucru rau - si un omniprezent 2824.
Ce-mi place: valva de heliu, bezelul ceramic (mai aproape de Omega, Tag sau Rado decat de Fossil
cristalul tratat antireflex, coronita - mare, usor de apucat si infiletat/desfiletat si...in sfarsit, cadranul, usor lizibil si care
nu-si face un titlu de glorie nici din a imita alte cadrane dar nici din a fi cu orice pret original.
Ce nu-mi place: nu l-am cantarit dar, subiectiv, cu el la mana.....Seiko Monster pare un fulg smuls direct de langa fundul
unei gaste canadiene, la vremea iernatului

Fara indoiala as spune, un ceas de luat in considerare de cei care-si doresc un diver Swiss Made de buget!
Multumiri gratioase colegului CristiT pentru amabila contributie la aceste randuri
Daca voi avea timp, in zilele urmatoare cred ca ar fi interesant si un test-drive comparat cu Tag Aquaracer, sa vedem ce iese