Ultima achizitie
- satiriadis
Re: Ultima achizitie
Salut,
Hop si eu cu doua Seiko-uri. Pe cel solar il vroiam de mult timp, iar la cel superior mi-a placut cadranul cu portocaliu!
Acum sa vad daca le tin pe amandoua sau renunt la unul din ele!

Hop si eu cu doua Seiko-uri. Pe cel solar il vroiam de mult timp, iar la cel superior mi-a placut cadranul cu portocaliu!
Acum sa vad daca le tin pe amandoua sau renunt la unul din ele!

-
freeforsound
Desi, la prima vedere, cadranul ceasului Seiko solar pare putin cam incarcat, recunosc ca este un ceas SOLAR – in ciuda faptului ca nu-mi plac ceasurile cu 2 coronite.
Pastreaza solarul. Curea superba!
Pastreaza solarul. Curea superba!
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
Si cureaua a fost unul dintre lucrurile care m-au atras la ceas (se asorteaza cu mai multe curele de pantaloni pe care le am)!freeforsound scrie:Curea superba!
Multumesc.duras scrie:Frumos Solar-ul
Cred ca daca i-as face o curea pe comanda Superiorului (cum este cea din poze) ar avea sanse egale cu Solarul!

Nu stiu altii dar eu am o problema cand vad un diver pe curea piele, ma duce cu gandul la kitch tuning diver... Pielea pt o curea este in alt loc, pentru altceva, alt soi de ceas. Un clasic, un elegant, un aviator sau ...dar nu un ceas pentru apa. Pe un diver este pur si simplu neadecvat sa pui asa ceva.
Superiorul SRP 443 mai este numit si Field Monster, asa ca nu prea este diver!
Solarul sta frumos pe curea, sa-l porti cu placere dar eu ma refeream la Monstru. Am spus "Diver" nu pseudodiver
Fix ca in pozele tale de mai sus.
Fix ca in pozele tale de mai sus.
pai acel diver de care spuneti nu e Monster ci chiar un pseudodiver, cum spuneti dvs, are wr 100 , si despre el spunea colegul ca este supranumit Field monster
Corect, mea culpa. Ora tarzie, privire fugitiva si asemanarea cu monstruletul...
bratara Breitling 131A

Nav B-Uhr 44 Vintage TITANIUM B-Type
Bine v-am gasit prieteni! Pana la urma a venit la mine....

Bine v-am gasit prieteni! Pana la urma a venit la mine....

- cerbu_mihai
Tocmai am primit din Portugalia o portocala electronica. Pret decent fata de site-urile de la noi care comercializeaza produse similare, garantie, pachet complet.
Multumesc colegului Razvee pt sfaturi!
In cateva zile il scot la munte, sa vad ce stie sa faca

Multumesc colegului Razvee pt sfaturi!
In cateva zile il scot la munte, sa vad ce stie sa faca