Ultima achizitie
-
impala2328
Re: Ultima achizitie
Felicitari, ai o colectie demna de toata admiratia! Mai ales ca ceasurile vazute la tine sunt impecabile, sau foarte aproape de aceasta stare.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
-
impala2328
edy scrie:Interesant Sectorul 890, insa nu ai luat la el si bratara metalica? De curiozitate, cat ai dat pe el?Workman scrie:SECTOR 890 Chorno Automatic.
- mecanism Valjoux 7750
- geam safir
- capc spate in filetat & cheita centrala infiletata
- WR100m
L-am luat in urma unui schimb, nu cu bani.
Are si bratara metalica, dar cu ea cu tot ajunge sa cantareasca peste 220 de grame si mi se pare greu.
Asa ca i-am pus curea (prima data una neagra si de panza, apoi una de piele maro)
Cea maro, parca ii vine mai bine...

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
- George-omega
Felicitari ! Frumoasa achizitie !
Am vrut sa iau un alfex postat la vanzari pe forum , apoi am vazut acest model la b&b si l-am luat pe acesta
Safir, wr100,big date, coronita pe filet, otel antialergic....pare bine facut si solid
Cu reducere destul de mare , a avut un pret f bun, am vazut sh la pret mai mare la acest model

Safir, wr100,big date, coronita pe filet, otel antialergic....pare bine facut si solid
Cu reducere destul de mare , a avut un pret f bun, am vazut sh la pret mai mare la acest model

Foarte frumos !!
[quote="impala2328"]desi am zis ca-mi iau o pauza de 2 saptamani,
astazi, am fost sunat de-un membru important al forumului, fapt care m-a determinat sa-mi schimb hotararea...
multumesc prietene !
de asemenea, multumesc tuturor care mi-au dat pm uri !
[quote="impala2328"]desi am zis ca-mi iau o pauza de 2 saptamani,
astazi, am fost sunat de-un membru important al forumului, fapt care m-a determinat sa-mi schimb hotararea...
multumesc prietene !
de asemenea, multumesc tuturor care mi-au dat pm uri !
-
impala2328
-
petermarks
Re: Ultima achizitie: JUNGHANS
Junghans cal. 85 . Ceasul arata foarte bine, anii 50-60 si cred ca poate fi considerat un "ceas de costum" - parerea mea. Ceea ce mi-a placut foarte mult este sistemul de rerglare cu microregulator. Ceasul este certificat chronometru si chiar daca nu a implicat un efort de achizitie foarte mare sunt foarte incantat de el.
Toate cele bune va doresc

Toate cele bune va doresc

Proaspat sosit astazi,Frederique Constant automatic moonphase

Ultimele achizitii: o pereche de manusi din bumbac, un ceas Invicta pentru mama, un ceas Swiss Legend pentru prietena si inca un Invicta pentru mine
.

Mai frumos ceasul decat cureaua 
Sunt ceasuri pe care le cauti / astepti ani de zile ... si nu ai sansa sa le cumperi ... apoi apar asaaa, din senin! Anul acesta am reusit sa-mi intregesc colectia cu ambele variante de Citizen Leopard 36000, cea placata cu aur (multumesc mult, Paul pentru cadou!) si sambata, de la targ, am gasit varianta in otel:

Mai multe poze in rubrica consacrata ... 36000 ...

Mai multe poze in rubrica consacrata ... 36000 ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire