As face-o cu placere, dar sint departe de a fi un cunoscator in ale ceasurilor. Tot ce pot spune despre el e ca bezelul i se roteste in toate directiile si Claudiu mi-a spus sa ma abtin de la a-l baga la apa, dar cu toate astea imi place foarte mult.valentin1234 scrie: @fnm - poate faci o scurta prezentare a acestui diver de referinta, spun eu, pentru anii 60.
E cu calibrul 70-72? Ce-ti place la el cel mai mult? Din ce an este? A fost in Vietnam? De ce au
devenit asa rare/scumpe pe ebay?...s.a.m.d.
Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
- calin gabi
Multi vad ,putini pricep!fnm scrie:Multumesc, frumos si al tau, Valentin.
Ma bucur ca sint si persoane care il apreciaza, toti cei care l-au vazut pina acum au fost de parere ca e hidos
Este fain Zodiac-ul !
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
-
Alexvintage
Sea Wolf a aparut la sfarsitul anilor `50 depasind d.p.d.v. al performantei si fiabilitatii modelele contemporane de la Blancpain si Rolex.
Chiar daca a fost conceput ca ceas civil, a fost deseori preferat de unitatile speciale americane din Vietnam (navy seals) tocmai datorita fiabilitatii. Toate aveau "hacking seconds" si luneta bidirectionala.
In acest context ceasul reprezinta un reper important in istoria orologiera.
In afara de luneta care ar merita rodiata, ceasul arata cat se poate de bine ptr. varsta pe care o are.
Ptr al meu mai caut inca aratatoare:

Chiar daca a fost conceput ca ceas civil, a fost deseori preferat de unitatile speciale americane din Vietnam (navy seals) tocmai datorita fiabilitatii. Toate aveau "hacking seconds" si luneta bidirectionala.
In acest context ceasul reprezinta un reper important in istoria orologiera.
In afara de luneta care ar merita rodiata, ceasul arata cat se poate de bine ptr. varsta pe care o are.
Ptr al meu mai caut inca aratatoare:

Un ceas militar soviet care mie imi place , asortat cu o curea militara britanica G10/Nato , fara prea multe pretentii :

M3nt0san, frumos, l-ai asortat perfect.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Mulțumesc, mai am câteva variante de curele g10 testate. Toate arata bineGabi1 scrie:M3nt0san, frumos, l-ai asortat perfect.
-
Iulian_2007

Marimea conteaza ?!?
Trec 5 minute la colt ca port asa ceva?
Speedy fever! Frumoase ace mai are ceasul asta...
Frumos ceas, Dane! Frumos ...
Din poza asta bratara arata ciudat, in sensul ca end link-urile nu vin la fix pe carcasa - este bratara lui?
Din poza asta bratara arata ciudat, in sensul ca end link-urile nu vin la fix pe carcasa - este bratara lui?
Bratara e a lui, dar din cauza luminii nu se vede bine. Tot e frumos Bogdane, nu numai acele. Nici pentru revizie nu vreau sa ma despart deocamdata de el, astept pana la vara cand merg in concediu.
Azi scos din amorţeală un 2409A