Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Workman

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Workman »

In sfarsit, a ajuns! :P

Noul Seiko MONSTER
Pozele sunt facute fara sa dau jos tiplele de pe el, iar cureaua rosie nu este cea cu care a venit.
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Din punctul meu de vedere, plusurile ar fi:
- este echipat cu un nou calibru
- are hack pe mecanism
- are armare manuala
- indicii au o alta forma (mai agresiva)
- are gaurele exterioare la anse si poti impinge telescopul pe acolo cu ceva subtire, fara sa risti sa mai zgarii capacul sau spatele anselor
- cheita arata mai bine
- este un ceas excelent dpdv al raportului calitate/pret (am dat 1050 Ron pe el)

Iar minusurile:
- nu are geam safir
- putea sa fie un pic mai mare la diametrul cadranului si al geamului (nu dati cu bolovani, e preferinta mea)! :-) Cred ca, daca faceau bezelul mai ingust iar cadranul + geamul mai mare in diametru, luand astfel din latimea bezelului - arata si mai bine.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Workman

Mesaj de Workman »

Mai adaug una:
Imagine

FORZA !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Free Gigi!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Altfel...superb!
Mergea mai bine pe combinatia alb-rosu insa...Stai, nu sari, este vorba despre febletea mea, "Batrana Doamna", aka UTA.
otvos-bruno

Mesaj de otvos-bruno »

Frumos! Felicitari!
Sa il purtati sanatos!
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/

"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
RAM

Mesaj de RAM »

Se potriveste la fix cureaua rosie cu marginile exterioare de la indici, arata superb. E achizitionata separat si e specifica pt noul Monster sau e de la alt model?
Workman

Mesaj de Workman »

RAM scrie:Se potriveste la fix cureaua rosie cu marginile exterioare de la indici, arata superb. E achizitionata separat si e specifica pt noul Monster sau e de la alt model?
El a venit cu o curea neagra de cauciuc - modelul clasic de la Seiko pentru divere.
Asta rosie este cumparata din magazin. Nu este facuta special pentru noul Monster...e universala.
bonheur

Mesaj de bonheur »

dbonddental scrie:Altfel...superb!
Mergea mai bine pe combinatia alb-rosu insa...Stai, nu sari, este vorba despre febletea mea, "Batrana Doamna", aka UTA.
Cand am vazut "Batrana Doamna", am crezut ca suntem fani ai aceiasi echipe....Inseamna ca doar eu sunt fan Juve!!!
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

bonheur scrie:
dbonddental scrie:Altfel...superb!
Cand am vazut "Batrana Doamna", am crezut ca suntem fani ai aceiasi echipe....Inseamna ca doar eu sunt fan Juve!!!
:) Ntzz, 1/2 aradean.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

De-al meu! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Felicitari Workman!

Unii il iubesc, altii il detesta, dar un lucru e sigur.....nu lasa pe nimeni indiferent!

Sa-l stapanesti sanatos!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Claudiu scrie:De-al meu! :wink:
Bucla mare, bucla mica...stii tu, la podul Timisoarei. Ce vremuri!
mihai_omega

Mesaj de mihai_omega »

valentin1234 scrie:Sunt multe voci in ultimii ani care sustin ca Longines produce ceasurile
cu cel mai bun raport calitate/pret din Swatch Group. Si uneori inclin sa le dau dreptate.....

Mai jos, Longines Les Grandes Clasiques Presence - o alta reinterpretare vintage, dintr-o colectie
ceva mai veche, cu un rafinat parfum interbelic si fara nici o concesie de design facuta erei contemporane :D
Felicitari pentru ceas, este foarte frumos, mă face să-l doresc. Mă bucur pentru tine.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Multumesc, Mihai.

Nu pot decat sa-ti doresc sa-l achizitionezi cat mai curand!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Workman

Mesaj de Workman »

Longines Hydroconquest Automatic (WR 300M):

Imagine

Imagine

Imagine

ETA 2824-2 (elabore), safir, bratara metalica (pe care am schimbat-o cu o curea de cauciuc), cheita infiletata, capac spate infiletat.
Scrie răspuns