Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
cu placere! sa te bucuri de el si sper sa ramana in aceeasi stare cat mai mult.
-
impala2328
andrei,
felicitari !
pur si simplu impecabil
marcelmarian,
frumos si curat mecanismul 19H
pacat de ciupitura de pe dial,altminteri un ceas frumos
felicitari !
pur si simplu impecabil
marcelmarian,
frumos si curat mecanismul 19H
pacat de ciupitura de pe dial,altminteri un ceas frumos
Felicitari Andrei ! Frumos Omega !
Ate14 bravo pt modelul ales. Mie imi place FFFFFF Mult ! Splendid design !
Ate14 bravo pt modelul ales. Mie imi place FFFFFF Mult ! Splendid design !
Sau bongiorno....
Frate, nu ma pricepcat.27 scrie:Calda de ieri :
Felicitari si sa il porti sanatos!
Mi-am dorit demult un ceas din gama Fishing Gear de la Casio si se pare ca mos craciun mi-a indeplinit dorinta 

-
cetateanpoznas
..pe fond verde in jumatatea superioara se vede clar 28,7 C ,e cumva termometru ? ca nu pricep si mai mult e cu oleaca(asa se zice la moldova) de zapada 
Nu exista certitudini , doar oportunitati
cetateanpoznas scrie:..pe fond verde in jumatatea superioara se vede clar 28,7 C ,e cumva termometru ? ca nu pricep si mai mult e cu oleaca(asa se zice la moldova) de zapada
Da,28.7 grade arata pentru ca doar ce iesisem din casa si nu a avut timp sa inregistreze
-
cetateanpoznas
ce ti-se pare asa anormal?cetateanpoznas scrie:in casa la 28,7 grade...bine
probabil ca ceasul a fost tinut pe mana (al meu protrek arata cat il tin pe mana aproximativ 31 grade C) si ii ia cam 30 - 40 minute pana arata temperatura reala, dupa ce il aduci intr-un mediu nou.
La ceasurile astea mai "destepte" gen Protrek,T-Touch,etc si producatorul recomanda sa fie luate de pe mana,si tinute asa macar 30min... pentru o citire corecta.
Sa-l porti sanatos,de altfel.
Dealer:Appella,Tissot,Orient,Casio(Baraka,Furrer Jacot,Breguet,Breitling,Bulova,Corum,Hublot,Longines,Omega)
Goldman scrie:La ceasurile astea mai "destepte" gen Protrek,T-Touch,etc si producatorul recomanda sa fie luate de pe mana,si tinute asa macar 30min... pentru o citire corecta.
Multumesc!
Oricum,nu il tinusem la mana inainte sa fac fotografia,aia era temperatura din casa la momentul respectiv.
Sa-l purtati cu placere si sa va bucurati de ceas cat mai mult timp , insa sper sa nu stati cu o temperatura de 28,5 grade in casa , findca nu e sanatos si va usuca nu doar caile respiratorii ,ci si buzunarulaia era temperatura din casa la momentul respectiv
Am cumpărat recent acest ceas la un preţ modic şi nu ştiu dacă este replică Bvulgari sau o ingeniozitate made China. De altfel se încadrează bine la precizie:cca +20 sec/24ore purtat la mână.

China scrie pe el...
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu