Ceasuri rusesti vintage
Re: Ceasuri rusesti vintage
@mihaib - orice completare peste ce au spus colegii nu-si gaseste rostul , dar tu te uiti la mecanism ?
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
Nu am avut posibilitatea să-l deschid, aşa că am luat o ţeapă cât Marele Zid. Va rămâne o mărturie a prostiei şi neatenţiei mele. 
- gherghin nicolae
- Moderator
Tineti minte arhitectura acestui mecanism , pentru ca il veti regasi intr-o multime de falsuri.
Astfel le veti evita pe viitor. Cel putin falsurile cu mecanismul acesta...pentru ca sint si altele desigur !!!
Astfel le veti evita pe viitor. Cel putin falsurile cu mecanismul acesta...pentru ca sint si altele desigur !!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
@mihaib- ma ofer sa iti donez o cheie de desfacere a capacelor pe filet . Lasa-mi adresa pe privat si luni incerc sa o pun la posta. Toate cele bune !
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
@gherghin nicolae- merci pt. sfaturi. Şi lipsa de experienţă a avut un rol mare în trăznaia asta.
@florinake- mulţumesc mult. Aveţi pm.
@florinake- mulţumesc mult. Aveţi pm.
Sărbători Pascale Fericite tuturor iubitorilor de ceasuri ! Iar iepuraşul să vă aducă un coş plin cu ceasuri! 
12 aprilie 1961 Zborul primului cosmonaut din lume, Iuri Gagarin, la bordul navei „Vostok I". Zborul a durat 108 de minute.
Din pacate nu detin un Sthurmanskie care sa ilustreze acest eveniment.
Oare unde se afla ceasul lui ?heimdalg scrie:12 aprilie 1961 Zborul primului cosmonaut din lume, Iuri Gagarin, la bordul navei „Vostok I". Zborul a durat 108 de minute.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
La muzeul Poljot.
Multumim pentru poza.
Ilustreaza perfect ziua de 12 aprilie.
Ilustreaza perfect ziua de 12 aprilie.
Sigur e la museul Poljot? Cred ca este la muzeul din Orasul Stelar (Star City) de linga Moscova.heimdalg scrie:La muzeul Poljot.

Ceasoholic
Eu asa citisem.
Probabil ca dupa falimentul Poljot s-au produs ceva schimbari.
Sau probabil e un alt ceas, asemanator...heimdalg scrie:Eu asa citisem.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- De ce ai facut asta?
Tind sa cred ca informatia data de colegul mihaieros este corecta, mai ales ca poza postata de acesta este relevanta.
Pe de alta parte muzeul din Orasul Stelar este probabil cea mai buna locatie pentru un astfel de ceas important pentru istoria spatiala si istoria omenirii in general.
Pe de alta parte muzeul din Orasul Stelar este probabil cea mai buna locatie pentru un astfel de ceas important pentru istoria spatiala si istoria omenirii in general.