Volodea călătorul
- zvonacfirst
Re: Volodea călătorul
@theidle86, am raspuns la PM.
Ai numarul meu de telefon.
Sunt nerabdator sa-l iau la brat pe Volodea.
Ai numarul meu de telefon.
Sunt nerabdator sa-l iau la brat pe Volodea.
- zvonacfirst
Mica mea colectie de ceasuri are de cateva ore un membru temporar.
Volodea a ajuns la mine prin bunavointa colegului @theidle86. Multumesc.
Maine il scot pe Volodea la o prima plimbare.
Ca prime impresii:
- fiind primul Amphibia pe care il am in mana m-a socat un pic dimensiunea. Ma asteptam sa fie mai mare.
- este intr-o stare foarte buna, carcasa si bratara impecabile.
- nu m-am descurcat din prima cu setarea rapida a datei. Am cautat pe forum solutia si am reusit.
- cadranul un pic cam incarcat. Ochii mei il descifreaza mai greu in lumina slaba.
- una peste alta este frumusel dar i-ar sta mai bine pe o incheietura mai subtire.
Am calculat termenul de predare catre urmatorul primitor al lui Volodea: 05 Aprilie 2018 (90 de zile incepand de astazi).
Volodea a ajuns la mine prin bunavointa colegului @theidle86. Multumesc.
Maine il scot pe Volodea la o prima plimbare.
Ca prime impresii:
- fiind primul Amphibia pe care il am in mana m-a socat un pic dimensiunea. Ma asteptam sa fie mai mare.
- este intr-o stare foarte buna, carcasa si bratara impecabile.
- nu m-am descurcat din prima cu setarea rapida a datei. Am cautat pe forum solutia si am reusit.
- cadranul un pic cam incarcat. Ochii mei il descifreaza mai greu in lumina slaba.
- una peste alta este frumusel dar i-ar sta mai bine pe o incheietura mai subtire.
Am calculat termenul de predare catre urmatorul primitor al lui Volodea: 05 Aprilie 2018 (90 de zile incepand de astazi).
Volodea are carcasa si mecanismul noi noute! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- zvonacfirst
Atunci nu este de mirare ca arata asa bine si merge impecabil.
Nu stiu daca si bratara este tot noua. Arata si ea foarte bine, doar ca il voi sfatui pe urmatorul primitor al ceasului sa faca inainte o epilare totala la incheietura. Daca nu o face inainte in mod sigur o va face in timp ce-l poarta pe Volodea.
Inca nu m-am obisnuit cu sistemul da incarcare, mi se pare cel putin ciudat modul in care trebuie utilizata cheita.
Nu stiu daca si bratara este tot noua. Arata si ea foarte bine, doar ca il voi sfatui pe urmatorul primitor al ceasului sa faca inainte o epilare totala la incheietura. Daca nu o face inainte in mod sigur o va face in timp ce-l poarta pe Volodea.
Inca nu m-am obisnuit cu sistemul da incarcare, mi se pare cel putin ciudat modul in care trebuie utilizata cheita.
Si bratara este tot noua, insa este cea de baza cu care ceasul vine din fabrica, poate fi purtata insa poate fi si un epilator foarte eficient
.
Povestea acestor bratari de baza pentru ceasurile Amfibia am mai spus-o aici si nu o mai detaliez. Exista si alte variante de bratari pentru ceasurile Amfibia, de calitate mult mai buna, ele insa nu insotesc pachetul de baza.
In genere bratarile de baza se inlocuiesc de utilizatori cu alte bratari sau curele cu latime de 18 mm. Fiecaruia ce ii place.
Povestea acestor bratari de baza pentru ceasurile Amfibia am mai spus-o aici si nu o mai detaliez. Exista si alte variante de bratari pentru ceasurile Amfibia, de calitate mult mai buna, ele insa nu insotesc pachetul de baza.
In genere bratarile de baza se inlocuiesc de utilizatori cu alte bratari sau curele cu latime de 18 mm. Fiecaruia ce ii place.
E un joc interesant, sper sa se joace cat mai multa lume si poate ajunge si mai departe Volodea.

-
mariusmanta75
M-ar interesa si pe mine un Volodea... Sper sa nu supar pe nimeni. Il plimb, fac poze, dau mai departe.
Salut! Daca se poate ma inscriu si eu pentru a-l gazdui o vreme pe Volodea?!
Ar fi prima experienta cu un tovaras rusesc.
Ar fi prima experienta cu un tovaras rusesc.
- zvonacfirst
Cu Volodea la drum dis-de-dimineata.
Am plecat cu noaptea in cap dar poza am facut-o cand am avut suficienta lumina.
Ce pot sa spun de Volodea... Este un tovaras bun, tacut si exact. Mai ciupeste el din cand in cand, probabil nu-i convine ceva - nu m-am prins ce -, dar se va rezolva si asta pentru ca in curant nu va mai avea ce ciupi.
Doreste probabil sa stea pe o mana fara pilozitate... De femeie, poate?

Am plecat cu noaptea in cap dar poza am facut-o cand am avut suficienta lumina.
Ce pot sa spun de Volodea... Este un tovaras bun, tacut si exact. Mai ciupeste el din cand in cand, probabil nu-i convine ceva - nu m-am prins ce -, dar se va rezolva si asta pentru ca in curant nu va mai avea ce ciupi.
Doreste probabil sa stea pe o mana fara pilozitate... De femeie, poate?

-
Marius Capraru
Se mai aude ceva de Volodea ? Aștept cu nerăbdare.
- zvonacfirst
Cine urmeaza? Sunt gata sa il predau pe Volodea.
-
Marius Capraru
Cred că eu eram la rand. Nu ?
Sper sa-l pot gazdui si eu o vreme!
Ordinea inscrierilor in topic dupa cate vad eu este:
Marius Capraru
mariusmanta75
czsilviu
Daca, din greseala, am omis pe cineva sau am interpretat gresit solicitarile va rog sa spuneti.
Marius Capraru
mariusmanta75
czsilviu
Daca, din greseala, am omis pe cineva sau am interpretat gresit solicitarile va rog sa spuneti.
- zvonacfirst
Marius Capraru ai PM.