Ceasuri rusesti vintage
Re: Ceasuri rusesti vintage
Foarte inseresant. Varietati ale mecanismului K-26.
Felul in care sunt alese pentru mine arata ca sunteti un cunoscator in materie.
Felicitari!
Felul in care sunt alese pentru mine arata ca sunteti un cunoscator in materie.
Felicitari!
Inspirat de colegul adriani pun si eu o poza pe aceeasi tema avand la baza colectia personala.
Offf!!! Si mai e unul pe drum...Pobedele astea...
Offf!!! Si mai e unul pe drum...Pobedele astea...
Ultima oară modificat 20 Mar 2015, 17:31 de către heimdalg, modificat 1 dată în total.
Multumesc pentru cuvintele frumoase dar cred ca sunt departe de a fi cunoscator. Ce imi lipseste de la bunicute e un sportivne. Era cit pe ce sa il cumpar dar vanzatorul s-a razgandit. In rest nu am gasit nici un sportivne care sa arate bine si sa aibe mecanismul neschimbat.
Tot la bunicute mi-ar placea un rodina automatic dar acesta se pare ca e si mai greu de gasit.
Acum ma uit mai mult dupa ceasuri mai tinere si care sa arate ca si noi daca se poate.
Tot la bunicute mi-ar placea un rodina automatic dar acesta se pare ca e si mai greu de gasit.
Acum ma uit mai mult dupa ceasuri mai tinere si care sa arate ca si noi daca se poate.
si un ceas quartz
slava

slava

Cata varietate in designul ceasurilor rusesti ! Mai adaug si eu :

Frumoase!
Nu pot insa sa nu il remarc in plus pe favoritul meu personal Vostok-ul 2209.
Nu pot insa sa nu il remarc in plus pe favoritul meu personal Vostok-ul 2209.
Ce mecanism are?Nu pare a fi ceva din seria Vostok 24xx......dino_z scrie:Un ceas mai nou :
Este 2427 Seba...seba scrie:Ce mecanism are?Nu pare a fi ceva din seria Vostok 24xx......dino_z scrie:Un ceas mai nou :
Multumesc pentru raspuns(totusi forma rotorului parca este diferita de Vostok 2427)
Le mai sterg de praf )) :

Asa scrie pe rotor !seba scrie:Multumesc pentru raspuns(totusi forma rotorului parca este diferita de Vostok 2427)
https://www.google.com/search?q=slava+2 ... B240%3B240dino_z scrie:Asa scrie pe rotor !seba scrie:Multumesc pentru raspuns(totusi forma rotorului parca este diferita de Vostok 2427)
Este Slava 2427 nu Vostok 2427(este vina mea,am crezut ca este Vostok).
Cateva clarificari.
Moscow Time este marca creata de Slava prin anii 2000 pentru a se salva de la faliment. Se pare ca voiau sa vanda aceste ceasuri pe piata engleza. A nu se confunda cu Moscow Classic. Din pacate se pare ca nu a mers.
Pe de alta parte suntem in afara subiectului aici fiind vorba de ceasuri vintage
Moscow Time este marca creata de Slava prin anii 2000 pentru a se salva de la faliment. Se pare ca voiau sa vanda aceste ceasuri pe piata engleza. A nu se confunda cu Moscow Classic. Din pacate se pare ca nu a mers.
Pe de alta parte suntem in afara subiectului aici fiind vorba de ceasuri vintage