Casio G-SHOCK

Ceasuri Japoneze - Japan Made
Liviu_1

Casio G-SHOCK

Mesaj de Liviu_1 »

Buna ziua,

Poate sa spuna cineva cu ce forta se strang suruburile la capacul din spate?. (dupa ce schimbam bateria).
diver

Re: Casio G-SHOCK

Mesaj de diver »

Cat mai mica. Nu degeaba se spune ca un G-Shock tine doar cat bateria originala. :mrgreen:
Lasand gluma, strangi cu finete pana simti ca surubul opune rezistenta. Inca 1/2 tura si ramai fara filet in carcasa de rasina, mai ales daca a mai umblat cineva inainte.
mumus

Mesaj de mumus »

Are cineva idee, functia de wave receptor functioneaza in romania, si care ar fi pretul real al acestui ceas... chiar face 1200 ron??? CASIO G-SHOCK G-STEEL GST-W310D-1AER
Timpul este prietenul sau dusmanul nostru.
diver

Mesaj de diver »

Modelul respectiv nu e Wave Ceptor ci Multiband 6. Functioneaza in Bucuresti (ale mele se sincronizeaza de 3-4 ori pe saptamana), dar trebuie sa il pui seara la un geam orientat catre vest, preferabil fara alte cladiri in fata...
Teoretic e un ceas de vreo 2000RON :shock: , dar vad ca in acest moment, la B&B e in oferta la 800. Daca merita sau nu, e alta discutie...
Modelul asta ar putea fi facut chiar in Japonia si daca primeste constant destula lumina, ar trebui sa tina fara nicio problema 10-15 ani, fara ca macar sa fie desfacut in toata perioada asta.
mumus

Mesaj de mumus »

Cu 800 il iau si eu, de la b&b, voiam sa ma asigur ca face banii astia... Mai am un solar de la casio si sunt foarte incantat. Care este diferenta intre multiband si wave ceptor?
Clipper

Mesaj de Clipper »

Multiband inseamna ca poate receptiona unde radio de sincronizare pe mai multe frecvente, deci un ceas multiband 5 sau 6 este in primul rand wave ceptor. Multiband este practic evolutia tehnologica a wave ceptor.
mumus

Mesaj de mumus »

Mersi frumos! Acest casio este un ceas ok? Este o alegere buna la acest pret?
diver

Mesaj de diver »

Da, vroiam de fapt sa spun ca waveceptor functioneaza pe 1-2 frecvente si in general nu in Europa, ci SUA si/sau Japonia, pe cand Multiband 6 in toata lumea.
Daca iti doresti un astfel de ceas, probabil merita 800. Dar vezi ca este cam mare si gros si in plus nu este integral din metal. Poti sa te uiti si la seria Edifice. Sunt lucrate foarte ingrijit, au mecanisme tough solar, multiband, bluetooth, fara sa fie atat de butucanoase ca G-Shock.
Functia de actualizare prin bluetooth mi se pare mai utila decat tehnologia multiband. Sincronizezi cand vrei cu un smartphone, fara sa mai stai sa pui in fiecare seara ceasul in pozitia pefecta, pe pervazul unei anumite ferestre.
De pilda: https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-cas ... testi.html sau https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-cas ... testi.html
mumus

Mesaj de mumus »

Am fost l-am probat in magazin, este mare, dar l-am comandat, azi vine, sa am si un G, G-urile din plastic nu i-mi plac, asta e frumos, mare, dar frumos... Fiind pretul f bun, daca nu i-mi va place, pot oricand sa il vand cu cat l-am luat.
dino_z

Mesaj de dino_z »

mumus scrie:Am fost l-am probat in magazin, este mare, dar l-am comandat, azi vine, sa am si un G, G-urile din plastic nu i-mi plac, asta e frumos, mare, dar frumos... Fiind pretul f bun, daca nu i-mi va place, pot oricand sa il vand cu cat l-am luat.
Imi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mumus

Mesaj de mumus »

MERSI!
mumus

Mesaj de mumus »

Gata, il am pe mana, in Brasov nu a vrut sa se conecteze la ceasul atomic, dar in Sacele, acasa, din prima, si din curte, si de la geam, si de langa cutia cu ceasuri, deci este super ok, si avea semnal maxim. E drept ca stau undeva sus, vad tot Brasovul de la geam. Consuma mult cand se actualizeaza? Sa il las sa faca zilnic? Sau ii fac eu din cand in cand?
mumus

Mesaj de mumus »

L-am lasat azi la geam, acasa, si sa incarcat pe Hi, foarte frumos ceasul, imi place mult.
mumus

Mesaj de mumus »

Sibazi tot pe medium era, l-am ous iar in geam...
mumus

Mesaj de mumus »

Ceasul a ramas pe Hi, de conectat se conecteaza doar dupa masa, spre seara, ziua nu vrea, functioneaza ok, este comod, si nu este mare deloc. Singurul repros\defect, ar fi ca sunetul este aproape inexistent, foarte slab se aude, comparativ cu alte doua casio-uri.
Scrie răspuns