intereseaza pe cineva. Trompeta mea a implinit 6 saptamani de purtat 24/7 si in acest interval majoritatea
motivelor de ingrijorare s-au dovedit nefondate - mai ales cele legate de patina care s-ar transfera pe piele sau
.....si mai rau, pe manseta camasii......
Long story short, am purtat ceasul in vreme de iarna....deci fara transpiratie....cam doua ore pe zi pe afara....in
conditii de temperatura medie de 10 grade si umiditate....tot medie cam de 90%....c-asa-i vremea pe Insula de
Smarald - pardon, era sa scriu kkt - in perioada asta
Fata si lateralele carcasei s-au inchis foarte putin, aproape imperceptibil la culoare insa - si mie asta-mi place - si-au
mai pierdut din stralucire, ceea ce face contrastul cu cadranul aproape.....spectaculos:

Pe spate, interiorul anselor s-a inchis vizibil la culoare - singura mentenanta a fost stergerea usoara cu o carpa
de polisat cam o data pe saptamana, pentru a inlatura eventuale depuneri....inexistente....btw:

Concluzia - pentru ca drobul de sare sta bine mersi pe raftul de sus....acum ma uit cu mare atentie si dupa
un diver cu carcasa de bronz.....sa vedem.....dansul.....ce zice si cum se prezinta?!?
Sa nu uit, mecanismul 4R/NH si-a continuat parcursul remarcabil, functionand constant la 12-15s pe SAPTAMANA...
iar daca apuc sa-l port suficient o sa aflam si cam cat va mentine acest mers.....