Ceasuri automatice Sinn

Ceasuri Germane - Made in Germany
Scrie răspuns
mark

Ceasuri automatice Sinn

Mesaj de mark »

Va salut!
Am observat din rasfoirea forumului ca aceasta marca este foarte apreciata de cunoscatori. Eu recunosc ca aici am descoperit-o, am vazut chiar si cateva fotografii postate si as vrea sa aflu mai multe pareri ale posesorilor.
Incepe sa ma tenteze achizitionarea unui SINN
Va multumesc.
Joe Zawinul
Membru Special

Mesaj de Joe Zawinul »

@mark: pasiunea mea pentru SINN este deja binecunoscuta pe forum, de aceea n-as dori sa apara drept parere subiectiva. Îi voi lasa deci pe ceilalti colegi forumisti sa-si prezinte opiniile lor obiective :lol: Multumesc pentru intelegere.
Sanatosi sa ramânem, caci va veni si CEASUL nostru!
Zeit kann man nicht kaufen. Uhren schon.
Eine ruhige Uhr in einer unruhigen Zeit.
montana

Mesaj de montana »

Salutare,
nefiind (inca!) un posesor de Sinn sper sa nu fie cu suparare ca ma "bag" in discutie!
Am si eu pe lista dorintelor un Sinn U1 iar pozele pentru Black/Tempus Limited venite din Singapore (multumim Joe) m-au lasat fara cuvinte. Ceva achizitii de vintage au blocat pentru moment U1 si speranta lansata de Joe ca in 2008 va aparea si in Europa un Black ma incurajeaza sa astept aceasta versiune.
Cu siguranta despre tehnologie, calitati, defecte, scuba, preturi, etc vor fi altii mult mai in masura sa povesteasca aici.
De pe net printre multe alte observatii ma refer si eu aici la doua:
1. e un ceas care isi pastreaza relativ bine pretul pe masura ce trece timpul. N-am gasit pe forumuri (Europa) unde mai apare (...rar) cate un U1 - 2hand de vanzare sa fie mai jos de 800,- euro fata de un pret de lista in jurul lui 1.000,- euro. Si se vinde in aceeasi zi! Iar in SUA e nebunie - 1500 USD! Sunt unii care au cate 4 modele si n-ar vinde vreunul.
2. in wekend cautand cate ceva despre ceasuri militare am dat peste doua articole interesante cum a ajuns versiuna EZM sa echipeze trupe de elita germane :
http://www.broadarrow.net/ezm1.htm
http://www.broadarrow.net/ezm2.htm

PS - cred ca e pacat ca Joe si-a declarat "incompatibilitatea" cu acest post. Ma tem ca nu mai este vreun posesor de Sinn care activeaza pe forum!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Joe,spune ce ai de spus,iar daca cineva are obiectii sau completari le va face! :wink: :arrow:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Joe Zawinul
Membru Special

Mesaj de Joe Zawinul »

montana scrie:PS - cred ca e pacat ca Joe si-a declarat "incompatibilitatea" cu acest post. Ma tem ca nu mai este vreun posesor de Sinn care activeaza pe forum!
@montana: sunt de acord cu expunerile tale.

In ceea ce priveste posesorii de SINN, am alcatuit deja un club.
Iata mai jos reperele noastre de recunoastere (si bineinteles dupa ceasul de la mâna :wink: ). Sincer vorbind, nu stiu daca ceilalti din grup activeaza pe acest forum, este chiar o idee buna (mersi pt. sugestie montana :lol:) sa-i intreb si sa-si prezinte si ei aici opiniile.

@mark: care este selectia ta de preferinte SINN?

Imagine
Imagine
Joe Zawinul
Membru Special

Mesaj de Joe Zawinul »

anunt de ultima ora pentru amatorii de ceasuri SINN: pe siteul berii germane CLAUSTHALER (don't worry, oricum nu agreez berea fara alcool :lol:) se poate câstiga un SINN 356 FLIEGER :lol: :lol: :lol:

www.clausthaler.de

insa trebuie sa selectionati versiunea germana a siteului, apoi click in stânga sus
mark

Mesaj de mark »

[quote="Joe Zawinul]@mark: care este selectia ta de preferinte SINN?

[/quote]

@Joe am studiat ce ofera ceasuri-germane.ro si imi plac ff mult urmatoarele modele:
U2 - hit-ul acestei periade si 956 klassik ar fi pe primele locuri. Chiar daca sunt din filme diferite, fiecare are acel "ceva" care te atrage

Ar mai fi 103 Ti AR, 103 St Metal, 142 St II, 144, St SA si 303. Foarte estetice, dar trebuie sa aflu mai mult decat atat.

Multumesc frumos @Joe, @Montana
Joe Zawinul
Membru Special

Mesaj de Joe Zawinul »

[quote="Joe Zawinul]@mark: care este selectia ta de preferinte SINN?

@Joe am studiat ce ofera ceasuri-germane.ro si imi plac ff mult urmatoarele modele:
U2 - hit-ul acestei periade si 956 klassik ar fi pe primele locuri. Chiar daca sunt din filme diferite, fiecare are acel "ceva" care te atrage

Ar mai fi 103 Ti AR, 103 St Metal, 142 St II, 144, St SA si 303. Foarte estetice, dar trebuie sa aflu mai mult decat atat.

Multumesc frumos @Joe, @Montana[/quote]

@Mark: pentru foarte putin, selectie de ceasuri distinse! Fara a le introduce (din motive de subiectivitate) pe ale mele, as mai adauga: 756 DIAPAL (un ceas deosebit cu un design deosebit si cu caracteristici fenomenale, unde mai pui ca mai are si o garantie de 5 ani :shock: ), precum si asa-zisele "ceasuri de gala": 6000 Financial Timer, 6060 Worldtimer si 6066 Alarm. Un prieten din club a achizitionat de curând un 956 Klassik si un 6000 Financial Watch.
mark

Mesaj de mark »

Cu toate ca in general prefer ceasurile cu cadran negru, iata ca m-a cucerit si un "alb": modelul 303 Ty :D
Il reamintesc pe 956 klassic care e crem...

uff
Liviu

Mesaj de Liviu »

Eu nu sunt neaparat un pasionat, insa modelul
Imagine
este realmente demential. Am sa ma documentez temeinic asupra lui, mai ales ca nu aveam in plan achizitionarea unui ceas, cu atat mai putin a unuia german.

doamne, m-a prins microbu'
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Welcome to the club !
Intradevar este un model foarte frumos si bun. Nu sunt mare fan Sinn, dar apreciez marca si ceea ce fac - sunt germani pana la urma, iar tehnica si disciplina sunt la ele acasa !

Iti urez succes in cautari !

P.S. Daca vrei sa-ti iei un Sinn si vrei recomandari, vorbeste cu Joe :twisted:
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
montana

...al meu SINN 656 schwarz!

Mesaj de montana »

Salutare!
acum ca topicul a fost readus in actualitate imi face placere sa va prezint al meu ...SINN 656 schwarz! Fac in aceasta luna 41 de ani si acesta este, bineinteles, cadoul :lol: pustioacelor si sotiei mele! A sosit cu cateva zile mai repede, da nu-i cu suparare:
- - - - - - - -
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
- - - - - - - -
Specificatia tehnica pentru SINN 656 schwarz o gasiti aici iar fotografii mult mai reusite aici!

Recunosc ca sunt atras definitiv de ceasurile "all black" si cand sunt si "military style" combinatia devine mortala! Dupa mine si pentru mine un ceas special!
- - - - - - - -
P.S. - Cu siguranta U1 all black nu va aparea in 2008 si probabil va ramane pentru totodeauna o exclusivitate (250 pcs.) TEMPUS cei care au reusit anul acest o expozitie "all black" extraordinara!
Multumesc Joe Zawinul!
Liviu

Mesaj de Liviu »

La Multi Ani si sa il stapanesti sanatos. :D
montana

Mesaj de montana »

Mai sunt cateva zile (22.decembrie) insa multumesc mult pentru urari!
L-am scos doar pentru "sedinta foto" altfel il voi inaugura in weekend-ul cu pricina! Multumesc inca odata!
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Excelent ! La multi ani sanatosi !

Superb ceasul ! Asa cadou da ... sa il stapanesti sanatos !

P.S. Pe cand un Bell & Ross "Phantom" ? Imagine
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Scrie răspuns