Iron Annie

Ceasuri Germane - Made in Germany
Scrie răspuns
YURI

Iron Annie

Mesaj de YURI »

Va salut stimati colegi!De curand mi-a facut cu ochiul niste modele de la firma asta nemteasca "Iron Annie"!Din ce am inteles sunt fabricate impreuna cu Junkers si Zepellin (sub acelasi acoperis) si sunt o continuare a traditiei si un omagiu adus avioanelor din primul sau al-2-lea raboi mondial!Folosesc mecanisme Myota si unele au cadran iluminat cu SuperLuminova!Curele de piele destul de clitative!Mi se par niste modele mai aparte si mai rare si parca as vrea sa imi achizitionez unul!Exemplu:https://www.watchshop.ro/ceasuri-barbat ... automatic/ sau https://www.watchshop.ro/ceasuri-barbat ... 134e582f12 La pretul afisat credeti ca este o investitie buna in aceste ceasuri?Multumesc!
" Învaţă regulile ca un profesionist, ca să le încalci ca un artist ! " - Pablo Picasso
Tibaldi

Re: Iron Annie

Mesaj de Tibaldi »

Buna.In general(doar cu foarte putine exceptii)banii dati pe ceasuri nu constituie investitie,iar in particular acestea nici atat.De ex am luat de la B&B Citizen cu acelasi mecanism cu doar 400 Lei.
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
YURI

Mesaj de YURI »

Tibaldi: Salut colegu'!Am inteles cu "investitia" ...dar ma intrebam doar daca la acel pret exista alternative mai bune de la alte marci! ;)

ps:Normal ca nu este un obiect de "lux" la banii astia ...
" Învaţă regulile ca un profesionist, ca să le încalci ca un artist ! " - Pablo Picasso
Tibaldi

Mesaj de Tibaldi »

Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
mihaib78

Mesaj de mihaib78 »

Acest Louis Erard chiar isi merita din plin fiecare banut cerut pe el:)
Scrie răspuns