Glashutte Original
Superb ! Double swan-neck te lasa fara rasuflare - nu am fost capabil niciodata sa inteleg utilitatea acelui minunat regulator, dar estetica este fenomenala.
Acesta e unul din putinele ceasuri la care, cand il pui la mana, stai mult in cumpana cum sa il pui : cu fata sau cu spatele deasupra
Ma bucur stimate domn ca aveti puterea sa sfidati nemernicii (oricum, dupa cum v-am spus si intre 4 ochi, anumite masuri de prevedere sunt imperios necesare)
Acesta e unul din putinele ceasuri la care, cand il pui la mana, stai mult in cumpana cum sa il pui : cu fata sau cu spatele deasupra
Ma bucur stimate domn ca aveti puterea sa sfidati nemernicii (oricum, dupa cum v-am spus si intre 4 ochi, anumite masuri de prevedere sunt imperios necesare)
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...
probabil ca un regulator e pentru acuratete (+/- secunde) iar celalalt este pentru rata (beats per hour/vibrations per hour).iEdi scrie:Superb ! Double swan-neck te lasa fara rasuflare - nu am fost capabil niciodata sa inteleg utilitatea acelui minunat regulator, dar estetica este fenomenala.
Acesta e unul din putinele ceasuri la care, cand il pui la mana, stai mult in cumpana cum sa il pui : cu fata sau cu spatele deasupra![]()
cat e de mare ceasul? din poze zici ca-i de 45-50 mm
Excelenta noua achizitie! Un ceas de vis, superb, felicitari!
Puntea balansierului si rotorul excentric chiar ca-l fac nemaipomenit!
Cred ca cele doua microregulatoare "swan neck" (superbe, elegante, si prima oara cand intalnesc un astfel de duo) sunt concepute unul pentru a regla avansul si celalalt pentru a regla bataia. (Rubinul de impuls al balansierul sa fie cat mai centrat in furca ancorei in pozitia neutra. In acest fel amplitudinea este simetrica si tic-tac-ul uniform.) Sper ca m-am facut inteles...
Puntea balansierului si rotorul excentric chiar ca-l fac nemaipomenit!
Cred ca cele doua microregulatoare "swan neck" (superbe, elegante, si prima oara cand intalnesc un astfel de duo) sunt concepute unul pentru a regla avansul si celalalt pentru a regla bataia. (Rubinul de impuls al balansierul sa fie cat mai centrat in furca ancorei in pozitia neutra. In acest fel amplitudinea este simetrica si tic-tac-ul uniform.) Sper ca m-am facut inteles...
Dus cu CEASUL!