Ajutor, sfat achizitie!

Discutii intre pasionati.
alex.12

Ajutor, sfat achizitie!

Mesaj de alex.12 »

Pentru prima data sunt in cautarea unui ceas sport, dar nu diver. Ce inteleg eu prin sport mai mult, sa aiba bratara, nu curea:)
Am cateva optiuni si m-ar tenta ceva cat mai brushed si cred ca mi-ar placea mai mult sa fie din titanium, dar nu e batut in cuie.
Buget, pana in 7-8k.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Zar

Re: Ajutor, sfat achizitie!

Mesaj de Zar »

Eu as alege GS - pentru tot (cadran si restul), nu primesti mai mult de la ceilalti. Practic nici nu putem compara, nu are echivalent la alta marca, e o clasa aparte : titan, cadran deosebit, finisaj zaratsu, spring-drive, carcasa 62GS. Unic in felul lui.

Zenith - bratara merita mai mult decat ceasul.
Omega - daca la aparitie Co-Ax. era interesant acum a devenit banal (pt. mine) eventual cadranul verde sa merite atentia.
Zenith crono - reeditare la stil vintage si panda dial nu ma atrage deloc.
Piaget - nu cu cadran alb, pare sters, lipsit de contrast si il vei citi mai greu. As alege albastru.
AR1070-56E
bongiorno

Mesaj de bongiorno »

Grand Seiko e un super ceas dar strict estetic as alege acel Zenith stil bratara. Este clar, vizibil, inspirat ca si culoare.
Piaget o fi bun dar stilistic ma lasa rece iar Omega...chiar pare banal desi e bun ca ceas.
alex.12

Mesaj de alex.12 »

Sunt putin reticient la spring drive, pentru ca nu il consider 100% mecanic. Asta e o problema de a mea:) M-am gandit si la asta, dar cadranul nu e la fel de frumos ca Sbga413 sau sbga415.
Imagine
Poate ar trebui sa iau spring drive ul si sa incerc sa scap si de conceptia asta. In cel mai rau caz, ajunge la vanzare:)))
Razvee

Mesaj de Razvee »

Eu aș alege Omega, mai cu seamă pentru verdele acela fabulos.
Zar

Mesaj de Zar »

GS cu dial roz este interesant pentru ca intensitatea nuantei este in functie de luminozitate si unghi. Spre exemplu in lumina foarte puternica se vede alb.
AR1070-56E
alex.12

Mesaj de alex.12 »

Zar scrie:GS cu dial roz este interesant pentru ca intensitatea nuantei este in functie de luminozitate si unghi. Spre exemplu in lumina foarte puternica se vede alb.
Si eu tind mai mult spre cel roz.
alex.12

Mesaj de alex.12 »

Nu stiu ce ceasuri din titan ar mai fi, daca aveti propuneri. Si nu pelagos, ca e grade 2 si am o problema a zgarieturilor.
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Cu bugetul respectiv ai intrat pe teritoriul Rolex. Macar e posibil sa-ti recuperezi banii daca te plictisesti… :wink:
bongiorno

Mesaj de bongiorno »

Emil68 scrie:Cu bugetul respectiv ai intrat pe teritoriul Rolex. Macar e posibil sa-ti recuperezi banii daca te plictisesti… :wink:
Aprob! Aprob pozitiv!!!
Zar

Mesaj de Zar »

Depinde ce model alegi de la Rolex, nu toate au cautare. Iar cu recuperatul banilor e loterie. Ideea este daca optezi pt. Rolex sa alegi un model mai deosebit (la cadran). Dar probabil cele deosebite iti depaseasc bugetul ... Personal nu cred ca te va impresiona dupa ce ai avut : JLC, Glashutte, Lange.
AR1070-56E
Emil68

Mesaj de Emil68 »

NEGRU, simplu, barbatesc… ca sa-l si porti…

Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

Emil, e un Rolex comun/banal. Toate cele 5 prezentate de el mai sus sunt cu mult mai interesante ... (parerea mea).
AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

Uite unul impresionant/deosebit (228206) - practic favoritul meu - dar ii depaseste cu foarte mult bugetul ...

Imagine
AR1070-56E
alex.12

Mesaj de alex.12 »

bongiorno scrie:
Emil68 scrie:Cu bugetul respectiv ai intrat pe teritoriul Rolex. Macar e posibil sa-ti recuperezi banii daca te plictisesti… :wink:
Aprob! Aprob pozitiv!!!
Din pacate nu imi place absolut nimic din tot ce înseamnă Rolex.
Scrie răspuns