Hamilton Khaki Field King Scuba Quartz nedumerire

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
vyadany

Hamilton Khaki Field King Scuba Quartz nedumerire

Mesaj de vyadany »

Salutare !

Acum cateva zile , mai precis sambata am achizitionat un ceas Hamilton Khaki Field King Scuba Quartz de la Splendor Bucuresti, acesta fiindu-mi adus de la Splendor Buzau . Cand ceasul a sosit in Bucuresti , cei de la Splendor m-au anuntat ca pot veni sa probez ceasul respectiv. Intre timp pe facebook cei de la Buzau ma anunta ca bezelul ceasului este de un albastru mai deschis- un albastru spre gri- decat in poza de pe site-ul lor :http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Hami ... 5-8-5.html . Ceasul arata foarte bine , insa ceea ce ma nedumereste este faptul ca peste tot , chiar si pe Youtube acesta are bezelul albastru clar ...nu spre gri cum este al meu .I-am intrebat pe cei de la Splendor si mi-au spus ca ceasul asa le-a venit...insa am retineri in acest sens .Mai detine cineva acest model de ceas care imi poate elucida problema ?
Si inca o mica problema ce am observat-o : am desfiletat coronita pentru a potrivi ceasul -insa odata cu miscarea minutarului din coronita , mai se misca si secundarul - insa doar cand invart (in rest sta oprit asa cum trebuie si cum am vazut la alte ceasuri cu mecanism quartz) .=> este normal acest lucru ?

Va multumesc frumos !
mihai_m

Re: Hamilton Khaki Field King Scuba Quartz nedumerire

Mesaj de mihai_m »

Daca te uiți atent, vei observa si o lovitura pe bezel, in dreptul orei 10. Am vrut eu sa il cumpăr in august ca ceas de frecat la mare si, in ciuda prețului fff mic, am renunțat tocmai din cauza culorii ciudate si a loviturii pe bezel. De original e original, dar a stat probabil cu anii expus in vitrina, la lumina becurilor/ neoanelor, de aici si decolorarea bezelului.
Sa il porți cu placere!
O zi buna!
Mihai
vyadany

Mesaj de vyadany »

Salut !

Merci frumos pentru raspunsul oferit .Sincer , m-am cam intristat citind :) acum ceea ce ma supara , este faptul ca cei de la Splendor nu au putut recunoaste faptul ca bezelul s-a decolorat si au sustinut in continuare ca asa le-a venit ceasul ... Da, observasem si eu acel mic punct pe bezel in dreptul orei 10. De facut in acest sens nu cred ca mai pot face ceva ....ma repet , ceasul imi place ...insa ma supara aceste romanisme ieftine la care apeleaza comerciantii romani doar pentru a isi vinde produsele . Macar in privinta bezelului de-as face ceva , ar fi ok...dar din cate am cautat pe net nu am vazut bezeluri pentru Hamilton - poate stie cineva vreun site de unde as putea achizitiona unul .

O zi buna ,

Dan
morpheus

Mesaj de morpheus »

Din cate stiu, bezelul pentru acest model de ceas vine cu tot cu carcasa.
Detin un model asemanator (cel automatic, pe negru) si cautasem de curiozitate unde as putea gasi bezelul, si singura varianta ce am gasit-o este cea de mai sus.
vyadany

Mesaj de vyadany »

Salut !

Pe mine ma intereseaza doar insert bezelul .Ma rog , nu ca m-ar deranja foarte tare , insa faptul ca cei de la Splendor m-au mintit ....asta ma doare cel mai tare ...puteau fi sinceri si sa imi zica: da bai nene , ceasul a stat in vitrina mai mult si s-a decolorat bezelul ...oricum il luam ...ma rog...
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Intreaba la ei la service BB de bezel.
Hamilton nu stiu daca mai aduce si altcine in tara.

Eu am luat un certina SH,dar cu acte si garantie,care s-a stricat si dupa 2 tentative nereusite sa-l repare in service, am primit banii inapoi. Ce m-a frapat a fost felul in care vorbeau doamnele de la service,cand mi-au dat de inteles ca se va comanda un nou mecanism si revine la vanzare.
Eu voi evita pe viitor acest lant de magazine,in toate formele sale.
SBLA047
vyadany

Mesaj de vyadany »

Salut !

Ceasul functioneaza perfect , nu am nicio problema in acest sens . Le-am scris celor de la Hamilton , acestia din urma facand forward catre B&B si bineinteles ca raspunsul a venit din partea B&B-ului , nu din partea celor de la Hamilton asa cum ma asteptam. Explicatia lor la culoarea ciudata a bezelului a fost una de genul ,citez:

''De cele mai multe ori, imaginile de prezentare nu sunt 100%identice cu produsele finale, intrucat sunt fotografiate prototipuri, iar variantele finale care se si produc pot suferi mici modificari. Modificarile pot surveni ulterior sidatorita faptului ca Hamilton este uneori nevoit sa schimbe furnizorul de componente. Si atunci anumite loturi de marfa (aceleasi coduri)pot avea piese cu nuante usor diferite (labezel ca in cazul de fata, la curele, la cadran, etc). Deciexista posibilitatea ca ceasul dvs sa existe si cu bezel de o nuanta mai inchisa''.

Nu stiu ce sa zic pentru ca nu am cum sa demonstrez acest lucru , singurele 'marturii' in acest sens fiind pozele+1 video , vazute pe alte site-uri si chiar a celor ce detin exact acest model , si toate veneau cu bezelul albastru clar.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

vyadany scrie:Salut !

''De cele mai multe ori, imaginile de prezentare nu sunt 100%identice cu produsele finale, intrucat sunt fotografiate prototipuri, iar variantele finale care se si produc pot suferi mici modificari. Modificarile pot surveni ulterior sidatorita faptului ca Hamilton este uneori nevoit sa schimbe furnizorul de componente. Si atunci anumite loturi de marfa (aceleasi coduri)pot avea piese cu nuante usor diferite (labezel ca in cazul de fata, la curele, la cadran, etc). Deciexista posibilitatea ca ceasul dvs sa existe si cu bezel de o nuanta mai inchisa''.

.
Ma indoiesc serios de faptul ca Hamilton ar accepta asa ceva...cred ca au si ei un departament de control al calitatii si nu ar accepta " materia prima " modificata. Eu lucrez ca si inginer in controlul calitatii si nu am vazut pana in prezent ACELASI PRODUS AVAND ACELASI COD,DAR FIIND DIFERIT,chiar si de la furnizori diferiti. Pe langa asta, producatorii nu cred ca isi permit sa foloseasca alte tipuri de vopsele pentru acele bezele,astfel asumandu-si riscul de a le fi refuzata marfa. Desigur putem discuta pe tema aceasta toata seara...dar sunt curios si de alte parereri. Sa purtati ceasul sanatos !

P.S. CRW a cazut datorita unor raspunsuri la fel ca si acesta,dat de B&B. Vad ca tot mai multi "dealer-ii" de ceasuri o iau incet pe aratura. Mie sa-mi fi raspuns asa, OPC + TV...imaginile de prezentare nu sunt 100 % identice cu produsele finale ??? Atunci ce imi vinzi dom'le ? Ce imi cumpar ???
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
vyadany

Mesaj de vyadany »

Greseala a fost si a mea - eu am vazut ceasul inainte de a-l achizitiona si l-am acceptat asa - . Insa exact cum ati spus mai sus , si eu ma indoiesc de faptul ca Hamilton ar face asa ceva . Pacat ca nu mai pot vedea pe site-ul lor acest ceas (fiind un model 2009-2010). Nu stiu ce sa zic , raman si eu sceptic in acest sens . Totusi , ma asteptam ca cei de la Hamilton sa raspunda si nu B&B.
mihai_m

Mesaj de mihai_m »

O zi buna!
Mihai
Scrie răspuns