Langa service B&B de la Unirea, mai este o ghereta micuta cu un ceasornicar in ea. Ala in afara de pus baterii si montat curele, nu face altceva. M-am dus cu un ceas al unui prieten sa-i schimbe garnitura de la capac si a zis ca n-are garnituri...
Mai stiu un ceasornicar in magazin la Obor. Si ala la fel...baterii, curele si se uita dupa toate gacicile care trec pe langa taraba lui si comenteaza la fiecare.
Mai este un ceasornicar pe Mosilor. Ala pare ca mai stie si altceva, dar n-am vazut sa aiba mari si multe scule si unelte. Are o tejghea mica intr-o camera unde mai este si un bijutier si n-am vazut la el decat o presa pt capace, cateva surubelnite si alte maruntisuri.
Inca un ceasornicar pe la Sf. Vineri - am vrut sa cumpar o curea de la el, iar cand l-am rugat sa o monteze pe ceas ca sa vad cum se potriveste si cum vine pe mana, mi-a zis ca n-are timp de chestii d'astea decat daca intai cumpar cureaua.
Totusi...undeva unde sa pot lasa si eu un ceas la revizie (pentru un pret decent) se gaseste in capitala asta?