Transport DHL
Transport DHL
Am achizitionat de pe Chrono24, o za pentru un Cartier de la o firma ce avea scris: TRUSTED SELLER SINCE 2010. Am facut plata lunea trecuta (acum 11 zile) si nici pana acum nu am primit pachetul. Le-am dat un mail si mi-au spus ca pe data de 29 August a plecat din Berlin. Poate s-a mai confruntat cineva cu problema asta. Cam cate zile face prin DHL un pachet din Germania? Poate fi teapa? Multumesc!
Re: Transport DHL
Eu mi-am comandat ceva de la Steinhart si tot prin DHL a fost livrat de la ei. Cum pachetul a venit cu ceva intarzieri (in 6-7 zile lucratoare), m-am interesat si am aflat ca DHL-ul lucreaza atat cu Cargus cat si cu Posta Romana. Daca nu ai primit un tracking number sa vezi exact unde se afla pachetul, este destul de probabil sa vina prin Posta Romana - ceea ce inseamna un timp mai mare de livrare.
-
impala2328
Nu am primit nimic...acum le-am dat mail sa-mi dea, sa vedem. Cand a fost vorba de bani, raspundeau imediat, acum mai greu.
-
ciprian.lungu
Din experienta mea cu DHL va pot spune ca au serviciu de curierat normal ( gen posta romana cu care si colaboreaza dealtfel) dar si servicu de curierat rapid ( cel cu care suntem noi invatati. in Romania DHL e curier rapid si de acea ne asteptam ca si coletele ce vin din Germania sa ajunga in 2-3 zile)
In medie un colet din Germania ajunge la Iasi in 10 zile la oficiul postei romane, dar are numar de expediere intodeauna si se poate verifica o perioada pe site-ul DHL pana este predat la posta noastra. Apoi pe site-ul postei romane la track & trance veti regasi statusul coletului.
Numerele de expediere difera intre varianta curier rapid si cea de curier normal ( ca si numar de caractere)
Ciprian
In medie un colet din Germania ajunge la Iasi in 10 zile la oficiul postei romane, dar are numar de expediere intodeauna si se poate verifica o perioada pe site-ul DHL pana este predat la posta noastra. Apoi pe site-ul postei romane la track & trance veti regasi statusul coletului.
Numerele de expediere difera intre varianta curier rapid si cea de curier normal ( ca si numar de caractere)
Ciprian
I Am that I Am
-
impala2328
trebuie sa le solicitati track number ul
daca va transmit numarul respectiv (e ca un fel de serie cu aprox.9 sau 10 caractere) puteti incerca localizarea coletului...
succes !
daca va transmit numarul respectiv (e ca un fel de serie cu aprox.9 sau 10 caractere) puteti incerca localizarea coletului...
succes !
-
AlexandruM
Prin DHL, un tac a ajuns din Germania in 3 zile.
Nu am primit nici un track number. Mai astept email...neseriosi. Este vorba de firma: Oster Uhren & Schmuck Berlin KG
Hohenzollerndamm 79
14199 Berlin
Germany
Hohenzollerndamm 79
14199 Berlin
Germany
Din cate stiu, pe langa serviciul de curierat door-to-door care este mai scump, DHL-ul opereza si posta lor nationala. In cazul din urma, cand pachetul intra in tara este preluat de Posta Romana unde se pot intampla multe. Intarzieri, pierderea avizului etc. Daca pachetul nu a fost trimis cu tracking number e cam greu de verificat pe unde este.
-
impala2328
totusi,
ati solicitat printr-un email track number ul si au refuzat sa vi-l notifice ?
solicitati clar aceasta info : are sau nu are track ?
eu imi aduc aminte ca am cumparat (acum vreo 1 an) de la un vanzator german...transportul prin DHL costa 17 euro...dupa vreo 7 zile am fost sunat de cineva de la firma cargus (sper sa imi aduc corect aminte) si mi-au livrat coletul acasa...am intrebat,mi-au spus ca au o colaborare,etc...
variabile sunt multe,eu cred ca totusi e ratacit pe undeva si o sa il primiti saptamana viitoare
eu imi aduc aminte ca am cumparat (acum vreo 1 an) de la un vanzator german...transportul prin DHL costa 17 euro...dupa vreo 7 zile am fost sunat de cineva de la firma cargus (sper sa imi aduc corect aminte) si mi-au livrat coletul acasa...am intrebat,mi-au spus ca au o colaborare,etc...
variabile sunt multe,eu cred ca totusi e ratacit pe undeva si o sa il primiti saptamana viitoare
Exact atat am platit si eu. 7 zile din ziua in care ati facut plata sau 7 zile dupa ce le-au intrat banii? Le-am dat mail nemtilor de 3 ori, nici un raspuns. Astept.impala2328 scrie:totusi,
-
cetateanpoznas
..faceti o rugaciune si poate vine mai rpd,asta e,dvs vreti sa vina in 2 zile,vanzatorul zice ca a plecat pe 29 aug. ??? asteptati ca altceva nu aveti de facut,si..cum ati platit ? prin Paypal cumva ? ar mai fi o sansa in caz ca nu mai primiti nimic sa va recuperati prejudiciu,altfel...pa pa.Succes oricum sper sa fie bine
Nu exista certitudini , doar oportunitati
Am platit prin banca. Am primit factura si am facut plata clasic, din cont. Zaua a costat 90 Eur +17 Eur DHL + 20 Eur comisionul bancii. Acum ,daca firma este pe Chrono24 ... thrusted seller, am spus ca e serioasa dar...oricum astept, nu am ce face.cetateanpoznas scrie:..faceti o rugaciune si poate vine mai rpd,asta e,dvs vreti sa vina in 2 zile,vanzatorul zice ca a plecat pe 29 aug. ??? asteptati ca altceva nu aveti de facut,si..cum ati platit ? prin Paypal cumva ? ar mai fi o sansa in caz ca nu mai primiti nimic sa va recuperati prejudiciu,altfel...pa pa.Succes oricum sper sa fie bine
-
cetateanpoznas
da,clar,asteptati,oricum prin banca nu este nicio acoperire pentru dvs ca si siguranta a ceea ce ati platit,daca va trimite sigur ajunge daca nu ajunge nimic sa fiti sigur ca nici de acolo nu a plecat nimic,treaba cu pierdutul sau frauda coletelor nu prea tine,mai rare cazurile astea..
Nu mai conteaza. Ajung odata in Berlin si un Molotov la o betie sau 300 Eur dati cui trebuie... in plus...