Recomandare ceas mecanism eta
Recomandare ceas mecanism eta
Ceva cu mecanism eta ce recomandati ?Va rog daca puteti sa-mi dati o lista bineinteles fara branduri scumpe dar ceva fara sa fie produs in china.
Re: Recomandare ceas mecanism eta
Detalii:
-automatic, mecanic sau quartz;
-buget;
-complicatii, etc...
-automatic, mecanic sau quartz;
-buget;
-complicatii, etc...
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
Nu prea complicat, quarz,nu automatic ,chronograph ,fosfor cat de cat vizibil noaptea ,poate sa fie si cu mecanism ronda ,ceva sa nu fie asamblat in china am oroare de aceasta tara.
majoritatea sunt asamblate in China. chiar branduri de renume au fabrici acolo. totul este sa gasesti fabrica potrivita. incearca modelele de la Casio. nu ai specificat suma maxima alocata. cu stima, eugen
Gasesti la rubrica vanzari un CERTINA DS First cu quartz ETA 955.112 - 7 rubine
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
Pur si simplu si simplu nu-mi place absolut nimic ce tine de china, ma gandeam ceva pana in 1000 ron iar casio este chiar modelul care si-a dat sfarsitul un protrek care dupa spusele celui de la service care l-am dus s-ar fi scurs lichid din baterii si a distrus mecanismul si nu mai vreau casio.Firmele germane oare tot in china isi asambleaza ceasurile ma gandeam ceva gen dugena,junkers ,Riedenschild,zeno .eugenbt scrie:majoritatea sunt asamblate in China. chiar branduri de renume au fabrici acolo. totul este sa gasesti fabrica potrivita. incearca modelele de la Casio. nu ai specificat suma maxima alocata. cu stima, eugen