Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Re: Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Ambele sunt modele foarte populare printre fanii Seiko, dar impresia mea e ca Monsterul e mai bine construit si finisat, mai ales bratara.
SKX e cunoscut ca fiind cu ceva probleme la asamblare. La o cautare dupa "SKX misaligned chapter ring" vei vedea la ce ma refer.
Daca mergi pe SKX nu-l comanda online, sa fii sigur ca nu e asamblat stramb.
SKX e cunoscut ca fiind cu ceva probleme la asamblare. La o cautare dupa "SKX misaligned chapter ring" vei vedea la ce ma refer.
Daca mergi pe SKX nu-l comanda online, sa fii sigur ca nu e asamblat stramb.
Online voi lua mai mult ca sigur, amazon...
Pe oricare l-as lua, probabil voi renunta la bratara in detrimentul unui nato sau silicon, nu ma impac prea bine cu bratarile.
M-ai pus pe ganduri cu SKX, e cel spre care parca tindeam. O sa mai citesc despre misaligned chapter ring.
Pe oricare l-as lua, probabil voi renunta la bratara in detrimentul unui nato sau silicon, nu ma impac prea bine cu bratarile.
M-ai pus pe ganduri cu SKX, e cel spre care parca tindeam. O sa mai citesc despre misaligned chapter ring.
Cred ca cel mai bun ar fi un Sumo ….
Pe de alta parte, eu am vreo 3-4 SKX, si mi se par niste ceasuri foarte bune, in gama lor de pret.
Dar... e dificil de ales, tinind cont de faptul ca Monstrul a evoluat = e la generatia 3. Monstrul de generatia 3 ( cu safir ) e putin mai scump decit Sumo.
Toate cele bune
Nicu
Pe de alta parte, eu am vreo 3-4 SKX, si mi se par niste ceasuri foarte bune, in gama lor de pret.
Dar... e dificil de ales, tinind cont de faptul ca Monstrul a evoluat = e la generatia 3. Monstrul de generatia 3 ( cu safir ) e putin mai scump decit Sumo.
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Am comandat SKX pana la urma, intr-o saptamana ar trebui sa soseasca. 
Sa-l porti cu placere! Welcome to the club!tudyniuz scrie:Am comandat SKX pana la urma, intr-o saptamana ar trebui sa soseasca.
Uite-l si pe al meu “work horse” 7s26:

Mi s-a pus pata pe o chinezarie mecanica: Seagull 1963

Casio Oceanus OCW-S100-1AJF Solar Atomic - Imi place tare!

-
PricoMigdala
Pe skin diverul de la Longines. Ma mananca degetele tare tare.
https://www.watchadvisor.com/magazine/l ... iver-watch
https://www.watchadvisor.com/magazine/l ... iver-watch
Christopher Ward Trident 316L Limited Edition