Ceasuri in filme!
- controller
Re: Ceasuri in filme!
Actori nu sunt, bufoni cu siguranță!
If time is money, I'll spend my money on time.
Mai degraba de hranit prostia.xxxbanxxx scrie:Joaca in filmul de prostit populatia
Keanu Reeves in "Constantine" - Oris Big Crown

Un Waltham, al lui Josh Brolin in "Hail Caesar", noul film al fratilor Coen. Apar vreo 5 cadre in film cu ceasul asta, se pare ca le-a placut mult fratilor.

Keanu Reeves in "John Wick" - Carl F. Bucherer Manero AutoDate 38mm

-
freeforsound
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
"The Knack ...and How to Get It" (1965). O comedie draguta, care a castigat Palm D'or, acum cateva zeci de ani. Nu stiu ce ceas apare pe mana personajului afemeiat, dar nu rau arata deloc.

2 Rolex-uri, in noua serie Twin Peaks:

Al doilea ceas e al unui personaj politist din oraselul Twin Peaks. Nu prea vad cum si-ar permite un Rolex, dar... tenta suprarealista a lui Lynch se abate si asupra ceasurilor.

Al doilea ceas e al unui personaj politist din oraselul Twin Peaks. Nu prea vad cum si-ar permite un Rolex, dar... tenta suprarealista a lui Lynch se abate si asupra ceasurilor.
- calin gabi
Noi ne permitem , dar un politist american nu isi permite? 
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Isi da seama cineva ce poarta Tom Hardy in interviu?
https://youtu.be/Ddvisux4sr8
Bratara si clasp-ul par de Sub pre Ceramic. Dar se poate sa ma insel.
https://youtu.be/Ddvisux4sr8
Bratara si clasp-ul par de Sub pre Ceramic. Dar se poate sa ma insel.
Din ce am gasit pe net, media salariala pt un politist american ar fi de aproximativ 4000 $/luna, asa ca da, sigur ca si-ar permite un Rolex, dar totusi parca nu se potriveste. Celalalt Rolex, e al unui personaj gangster, caruia mi se pare ca ii se potriveste mai mult. Gangsterii si tipii de pe Wall Street poarta Rolex-uri.calin gabi scrie:Noi ne permitem , dar un politist american nu isi permite?
Legat de romani si Rolex-uri, e un lucru bun ca isi permit, dar hai sa ne gandim cati romani isi permit sa dea cateva mii de $ pe un Rolex. Nu prea multi.
Noi romanii ne permitem nu pentru ca neaparat avem bani ci pentru ca pasiunea si implicit efortul financiar e mare.
Eu de pilda am un slar net de 500E (job pe studii superioare, bugetar) si am luat ceasuri cu 1500E (si nu unul), asta insemnand 3 salarii intregi! Ma intreb, oare cati straini cu salarii de mii de E/ luna ar da 3 salarii pe un ceas fara sa clipeasca? Daca facem un calcul in cazul politistului american (4000$ x 3=12.000$). Sa fi fost eu in locul lui, aveam nu unul ci mai multe rolexuri, luate la mana a 2-a bineinteles;). Oare acesta sa fie o mica "nebunie" specifica noua romanilor? Recunosc ca la mine pasiunea e dusa aproape spre obsesie:)))).
Toata stima!
Eu de pilda am un slar net de 500E (job pe studii superioare, bugetar) si am luat ceasuri cu 1500E (si nu unul), asta insemnand 3 salarii intregi! Ma intreb, oare cati straini cu salarii de mii de E/ luna ar da 3 salarii pe un ceas fara sa clipeasca? Daca facem un calcul in cazul politistului american (4000$ x 3=12.000$). Sa fi fost eu in locul lui, aveam nu unul ci mai multe rolexuri, luate la mana a 2-a bineinteles;). Oare acesta sa fie o mica "nebunie" specifica noua romanilor? Recunosc ca la mine pasiunea e dusa aproape spre obsesie:)))).
Toata stima!
mihaib78 scrie:Noi romanii ne permitem nu pentru ca neaparat avem bani ci pentru ca pasiunea si implicit efortul financiar e mare.
Toata stima!
Bun exemplul de fata, in care salariul nu permite achizitionarea unor anumitor ceasuri, dar totusi, datorita pasiunii, ceasurile respective au fost cumparate. Spor si in continuare, pt ca ma indoiesc ca "virusul" se va domoli. Am observat si la mine, cu cat ma uit, fie la cesurile care sunt la vanzare pe diferite site-uri, fie la opiniile unora, tind sa maresc limita maxima pe care as da-o pe un ceas. Acum, mai ales cu exemplu tau. Pt ca cei mai multi romani, au salarii mici, sub salariul unei femei de serviciu in UE.
-
Florinel000
Am fost si eu recent la cinema sa vad noul film regizat de Christopher Nolan, Dunkirk. Am ramas placut surprins sa vad ca Tom Hardy foloseste un Omega CK2129 pentru a observa cat timp mai are pana ramane fara combustibil. Cred ca a fost singurul lucru care m-a impresionat in acest film. Din punctul meu de vedere, Dunkirk este un film foarte slab caruia ii lipsesc firele narative si structuralitatea. Nolan a vrut sa prezinte aceasta batalie prin multe retrospectii dar nu stiu in ce masura a reusit. Eu cred ca majoritatea spectatorilor au ramas in deriva, exact ca intr-un roman scris de Joyce. In fine, fiecare cu placerile lui. Macar am zambit cand am vazut acel Omega.

In sumbrul film "The Killing of a Sacred Deer", al grecului Yorgos, apar:
Raymond Weil:

Si inca unul, care nu stiu ce e:

Raymond Weil:

Si inca unul, care nu stiu ce e: