Calendar Ceasornicar 2016
Re: Calendar Ceasornicar 2016
Am eu posibilitatea de a le printa in regim propriu, daca primesc modelul sau macar imaginile pot sa fac 2-3 formate, de perete, de birou si pot sa fac si o cotatie de pret, la costuri bune, zic eu, pentru a le avea in format finit.
Si daca, din pacate nu pot participa la intalnire, pot sa fac o oferta la costuri de productie pentru calendare.
Si daca, din pacate nu pot participa la intalnire, pot sa fac o oferta la costuri de productie pentru calendare.
Calendarele sunt in lucru deja-Multumesc Verzone!.
Voi face 50 de bucati,iar calendarele care vor ramane vor fi distribuite catre utilizatori.
Pozele sunt pentru calendarul Ceasornicar.ro 2016 cu grafica personalizata,care reprezinta Ceasornicar.ro.
Alte calendare......,poate face oricine,dar nu calendar Ceasornicar.ro.
Voi face 50 de bucati,iar calendarele care vor ramane vor fi distribuite catre utilizatori.
Pozele sunt pentru calendarul Ceasornicar.ro 2016 cu grafica personalizata,care reprezinta Ceasornicar.ro.
Alte calendare......,poate face oricine,dar nu calendar Ceasornicar.ro.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Se pot pune pe forum pozele alese pentru calendar?
Da. Revin eu cu pozele cand ma intorc de la intalnire.
Asa cum am promis, revin cu pozele din calendar.
Multumesc autorilor pentru implicare si pentru minunatele fotografii!
Multumim Claudiu pentru print si suport financiar!
Ianuarie - xxxbanxxx

Februarie - Clipper

Martie - benedekvictor

Aprilie - adl

Mai - tgd

Iunie - impala2328

Iuilie - ate14

August - Workman

Septembrie - adl

Octombrie - Jacq

Noiembrie - Gabi

Decembrie - cat.27

Multumesc autorilor pentru implicare si pentru minunatele fotografii!
Multumim Claudiu pentru print si suport financiar!
Ianuarie - xxxbanxxx

Februarie - Clipper

Martie - benedekvictor

Aprilie - adl

Mai - tgd

Iunie - impala2328

Iuilie - ate14

August - Workman

Septembrie - adl

Octombrie - Jacq

Noiembrie - Gabi

Decembrie - cat.27

Am primit si eu cele doua calendare la intalnire.
Foarte frumoase si bine realizate.
De aceea tin sa multumesc colegilor care s-au implicat in acest proiect si lui Claudiu pentru realizare.
Bineinteles luna mea favorita este martie si multumesc astfel colegului benedekvictor cu a carui contributie ceasurile rusesti au ajuns sa fie prezente in calendarul ceasornicar.ro 2016.
Cred ca inceputul recent al subforumului de ceasuri rusesti este reflectat foarte bine in fotografia colegului.
Inca odata felicitari tuturor colegilor ce au contribuit la realizarea calendarelor.
Foarte frumoase si bine realizate.
De aceea tin sa multumesc colegilor care s-au implicat in acest proiect si lui Claudiu pentru realizare.
Bineinteles luna mea favorita este martie si multumesc astfel colegului benedekvictor cu a carui contributie ceasurile rusesti au ajuns sa fie prezente in calendarul ceasornicar.ro 2016.
Cred ca inceputul recent al subforumului de ceasuri rusesti este reflectat foarte bine in fotografia colegului.
Inca odata felicitari tuturor colegilor ce au contribuit la realizarea calendarelor.
- calin gabi
Superb, dar parca Raketa nu isi gaseste locul, imaginea e prea apropiata putin realizeaza ca e un ceas, asta asa daca il vede vreun novice.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
-
freeforsound
locul 1: decembrie
locul 2: ianuarie
locul 3: octombrie
P.S. decemrie poate fi ianuarie si invers.
locul 2: ianuarie
locul 3: octombrie
P.S. decemrie poate fi ianuarie si invers.
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
Toate fotografiile au ceva aparte. Se vede ca avem un forum de calitate, inclusiv cu pozele.
Abia astept sa vad 2017 ...
Abia astept sa vad 2017 ...
Toate pozele cu ceasuri din acest calendar sunt foarte frumoase ! Multumiri Claudiu & celor implicati (+a userilor care au facut fotografiile) in realizarea calendarelor.
Homo suus fortuna faber est.
-
alin-stefan
Fain, pacat insa ca nu se poate extinde la o scara mai mare accesul unui astfel de calendar.
Decembrie este deliciul calendarului din toate punctele de vedere !
Decembrie este deliciul calendarului din toate punctele de vedere !
Prin intermediul colegului CristiT, am primit si eu calendarele ceasornicar.ro editia 2016.
Sunt foarte frumoase si multumesc celui/celor care s-au ocupat de scoaterea lor.
Sunt foarte frumoase si multumesc celui/celor care s-au ocupat de scoaterea lor.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Am rugamintea ca cei ce au trimis poze pentru calendar,chiar daca au fost sau nu folosite,si nu au primit calendar,sa-mi trimita adresele pe PM pentru a le expedia calendar.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
impala2328
prin intermediul lui CristiT si Florian, am primit astazi calendarul, este superb !
le multumesc frumos !
Claudiu, iti multumesc si tie !
le multumesc frumos !
Claudiu, iti multumesc si tie !
- satiriadis