Intalniri intre membri
Re: Intalniri intre membri
Daca ploua se m-ai tine?La ce ora?...
Daca ploua - de regula - nu se mai tine.
Eu pot aproape toata ziua, imi fac program functie de ora intalnirii.
Eu pot aproape toata ziua, imi fac program functie de ora intalnirii.
AR1070-56E
Am inteles...as veni si eu pe la 10-12 ...
Eu ajung azi dupa ora 15.30Zar scrie:Mai exact : parcul Obor.bbcbbc scrie:27,28,29 martie 2009 Targ Sect.2-Primarie.
Mai vine cineva ?
AR1070-56E
...probabil maine o sa ajung si eu! 
Trecui si eu in drum spre casa azi....

Samovare pentru un regiment...

Lume...luminata...

Scaune aurite...

Ceasuri si amici forumishti...

Mai pe scurt.....merita vizitat...

Samovare pentru un regiment...

Lume...luminata...

Scaune aurite...

Ceasuri si amici forumishti...

Mai pe scurt.....merita vizitat...
Homo suus fortuna faber est.
Eu trec azi pe la Manuc dupa ora 16.Zar scrie:Targuri :
Manuc - 9 si 10 aprilie '09
Sutu - 11 si 12 aprilie '09
Mai vine cineva
AR1070-56E
-
drachonn
Care se baga la un spritz saptamana asta in Iasi? Nu de alta da' sa va mai cunosc si eu la ochi ca de internet mi s-a cam acrit...Si cum orice prilej de adunare e un motiv bun pentru un spritz...Hai sa ne spritzuim prin Iasi!
Se accepta si forumisti din alte zone dar numai dupa ce depun referinte serioase...cum ca nu "cad" dupa prima sticla! 
Eu as veni, dar nu la spritz. Depinde de data, ora si locul in care se tine intalnirea.
POATE pe uichend vin si eu. Sa vad cum stau cu finantele.
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

-
drachonn
Ai dreptate, zaytsuca cel mai bine ar fi in uichend. Locatia se poate stabili pana atunci. user, bea fiecare ce vrea.
Ne putem auzi pe pm.
Va reamintesc cuvintele regretatului acad. Grigore C. Moisil din epoca cand erau la moda datarile cu Carbon 14 : "Romanu' de-aia e deshtept... ca bea shpritz !"drachonn scrie:Care se baga la un spritz saptamana asta in Iasi? Nu de alta da' sa va mai cunosc si eu la ochi ca de internet mi s-a cam acrit...Si cum orice prilej de adunare e un motiv bun pentru un spritz...Hai sa ne spritzuim prin Iasi!Se accepta si forumisti din alte zone dar numai dupa ce depun referinte serioase...cum ca nu "cad" dupa prima sticla!
Parerea mea daca e cald merge si .....o bere sau o cola deoarece contin C 14 chiar daca vinurile prezente de pe podgoriile moldave sunt mandria tarii romanesti .
Din pacate eu sunt cu famelia la Constanta incalzindu-mi oasele batrane la soare si limpezindu-mi vederea in apa Marii Negre (@ Dl. Buff0n!).
Homo suus fortuna faber est.
Re: Intalniri intre membrii din Iasi
Scriu acest mesaj aici pentru a-i anunta pe toti doritorii ca in data de 5 Septembrie 2009, ora 14:00 va avea loc o intalnire a pasionatilor de ceasuri din Iasi si zona Moldovei.
Locul de intalnire va fi - ca si data trecuta - Strada Lapusneanu, in fata anticariatului Grumazescu.
Toti cei care doresc sa fie prezenti vor fi bine-veniti.
Eu personal voi aduce cateva cataloage si cateva ceasuri.
Abia astept sa ne vedem.
Locul de intalnire va fi - ca si data trecuta - Strada Lapusneanu, in fata anticariatului Grumazescu.
Toti cei care doresc sa fie prezenti vor fi bine-veniti.
Eu personal voi aduce cateva cataloage si cateva ceasuri.
Abia astept sa ne vedem.
Confirm participarea mea pe data de 5 septembrie si totodata amintesc daca este cazul ca in octombrie de Sf. Parascheva Iasiul este plin de un farmec aparte, gazduind si un mare targ de blanuri; asadar pt. capitalisti si nu numai, care doresc sa-si innoiasca garderoba, poate fi un prilej de calatorie...
- nu mai discut si partea spirituala...
Daca exista din partea unora din zone indepartate ideea de pelerinaj, ar fi un prilej in care sa se manifeste pt. ca cei "loco" sa incerce eventual o organizare...
Daca exista din partea unora din zone indepartate ideea de pelerinaj, ar fi un prilej in care sa se manifeste pt. ca cei "loco" sa incerce eventual o organizare...