Intalniri intre membri

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
constantin14

Mesaj de constantin14 »

Cred ca era vorba de regele Hussein al Iordaniei!
catalin.v

Intalnire in Iasi

Mesaj de catalin.v »

Ai dreptate user, ne-am mai inmultit si m-am gandit sa fixam si noi o intalnire in Iasi;
- propun ziua de sambata sau duminica in conditiile in care cel putin noi iesenii sa fim prezenti (sorin 7, esti si tu pe faza?);
- as fi incantat sa participe si bufOn sau alti prieteni ai acestui forum, in cazul in care distanta n-ar fi o problema;
- daca timpul este prea scurt pt. a certifica prezenta noastra,putem amana intalnirea la o data ulterioara - astept propunerile voastre :)
danf

Mesaj de danf »

Si cand facem intalnire in Arad ????
Pe vremuri aveam mai mult timp; logic - atunci inca nu era prea tarziu...
taiosu

Mesaj de taiosu »

Salutari as fi si eu interesat de o intalnire in Iasi si am vazut ca s-ar face una de curand.Anuntati-ma si pe mn cand o faceti dar de preferinta sa fie dupa 11 aug ca sa-mi vina si mie ceasul de pe net.Cu respect

PS:chiar daca am 15 ani tot stiu ceva despre ceasuri :D
User
Membru Special

Mesaj de User »

eu propun sa ne intalnim cu ocazia urmatorului targ de antichitati
cu siguranta o sa vina si cei din judetele moldovei si de ce nu - daca tot ne adunam asa multi - si cei din restul tarii

noi astia din Iasi putem sa ne intalnim si mai devreme nici o problema
in principiu orice data imi convine, atat timp cat nu e Duminica
Imagine
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Asta zic si eu Ovidiu, hai sa facem un prim pas noi iesenii, sa formam intai un nucleu local; evident, intalnirile se pot repeta si pt. prietenul taiosu si nu numai .... sugestii pt. acest w-end ?
taiosu

Mesaj de taiosu »

Cataline n-ar fi mai bine ca noi iesenii sa ne dam idul de mess ca sa putem discuta in detaliu intalnirile???ca asa pe forum e....cam nasol :D ce ziceti???
grig

Mesaj de grig »

Propun atunci intilnirea in Iasi simbata 2 august , ora 12, la terasa de pe Lapusneanu.

Daca exista incompatibilitati majore cu programul multora dintre noi, stabilim alta data si ora. Eu personal nu am preferinte pentru simbata sau duminica, dar nu dupa ora 14.
Nu folosesc messenger (I am old... :) :evil: )
taiosu

Mesaj de taiosu »

Buna Grig sunt deacord cu o intalnire dar dupa 11 aug ca sa-mi vina ceasul dp net ca asa vin degeaba fara el :D
User
Membru Special

Mesaj de User »

Deci cine mai e din IASI sau cine poate veni in Iasi?
Din discutiile purtate a rezultat ca intalnirea va avea loc Sambata 2 AUGUST la ora 11:30 pe strada Lapusneanu in fata la galeriile Grumazescu.
pana la acest post suntem 4 - grig, taiosu, catalin.v, user(adica eu)

Daca mai sunt ieseni care vor sa ne intalnim iar data stabilita este prea aproape atunci vom putea sa ne intalnim cu ocazia urmatorului targ de antichitati (sau poate mai devreme). Urmatorul targ va fi, probabil, in septembrie/octombrie.

------------------------------
astept propuneri pe mail, messenger, mesaj privat
sper sa fim cat mai multi
Imagine
catalin.v

intalnire in Iasi

Mesaj de catalin.v »

Eu confirm prezenta pt. datele stabilite de user :D - sambata :wink:
Miron

Mesaj de Miron »

danf scrie:Si cand facem intalnire in Arad ????
Ar fi interesant o intalnire la Arad.
User
Membru Special

Mesaj de User »

azi 2 august 2008 a avut loc o mica intalnire intre 3 forumisti din Iasi - catalin.v, grig si user (adica eu).
din punctul meu de vedere a fost o intalnire reusita si sper ca data viitoare - caci o sa ne mai intalnim - o sa fim si mai multi.
din pacate n-am facut poze, dar ceasurile pe care le-am vazut si le-am atins au fost frumoase.

de asemenea pentru cei care sunt din Moldova sau care pot veni in Iasi, va rog sa spuneti cand veniti in Iasi si sunt sigur ca o sa ne putem intalni. Poate cu ocazia urmatorului targ...
Imagine
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Eu am intentionat sa va fac o surpriza si sa vin la Iasi, dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa nu am ajuns decat pana la Ploiesti acum... poate cu ocazii viitoare vom putea sa ne vedem :)

E imbucurator ca v-ati intalnit - data viitoare poate ceva foto ...
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
grig

Mesaj de grig »

Asa cum s-a spus, a avut loc astazi o mica intilnire a trei membri din Iasi. Le multumesc:
- lui catalin v. pentru ca mi-a oferit ocazia de a studia (ochiometric) diferentele dintre un mecanism ETA 2824 si unul Selita pe 2 din ceasurile Adriatica din colectia sa
- lui user pentru expunerea bogata in detalii asupra numelor si mecanismelor ceasurilor rusesti.
Pentru mine au fost 90 minute extrem de placute, in compania a doi oameni pasionati si prietenosi.
Ne propunem ca aceste intilniri sa continue, eventual poate putem stabili si o oarecare periodicitate a lor precum si modalitati ca ele sa fie la fel de interesante si motivante pentru a atrage si alti pasionati ai orologeriei.
Scrie răspuns