DAR, stia foarte bine, din capul locului ca este SCUMP!
(daca nu isi are locul postarea mea aici, va rog sa o stergeti) - daca isi are locul probabil ca ati gasit similitudini cu ceasurile...
Corect....tipic romanesc acest topic.bbcbbc scrie:Despre ce se vorbeste aici ? Despre fake ? Ceva mai bun nu gasim de facut ? zicea IEdi mai la inceputul topicului.
Chiar asa,ne consumam energiile.Putem gasi subiecte mult mai interesante.Spor.
Fake-urile nu vor disparea si nimeni nu va lua masuri. De ce ? Va spun parerea mea : Firmele mari sunt avantajate de vanzarea de fake-uri ! (da ati citit bine)Hayabusa scrie:Eu vorbeam de piata, in general, nu de fake, dar iti dau dreptate. Un fake inseamna ceva ilegal si e aiurea sa vorbesti despre hotii, doar daca nu folosesti asta ca un contraexemplu si ca o incercare de educare a potentialilor "infractori" . Asa ca nu as fi pentru o ignorare totala, ci trebuie luate masuri impotriva fake-urilor!

iona scrie:Ca e fake sau facatura, doar reclama poate vinde astfel de ceasuri! Iata un fluturas/comanda valabil pentru anul 2010 la care nu stii pe ce dai banii: pe cutia cadou? pe certificat? pe costurile de expeditie? sau pe obiect in sine? De fapt, nici nu conteaza... Informatiile din fluturas sunt aberante: limbi ajutate, mecanism de intors, certificat de autenticitate
Partea neplacuta este faptul ca respectiva editura este una dedicata informarii, in special copiilor prin atlase si altele asemenea. Cine sa-i mai inteleaga?
Singurul sfat posibil: deschideti ochii inainte sa deschideti buzunarul...
iona scrie:Ca e fake sau facatura, doar reclama poate vinde astfel de ceasuri! Iata un fluturas/comanda valabil pentru anul 2010 la care nu stii pe ce dai banii: pe cutia cadou? pe certificat? pe costurile de expeditie? sau pe obiect in sine? De fapt, nici nu conteaza... Informatiile din fluturas sunt aberante: limbi ajutate, mecanism de intors, certificat de autenticitate
...
Partea neplacuta este faptul ca respectiva editura este una dedicata informarii, in special copiilor prin atlase si altele asemenea. Cine sa-i mai inteleaga?
Singurul sfat posibil: deschideti ochii inainte sa deschideti buzunarul...
Pai mi-am trimis si n-am primit ceasul... oare sa ma pling la OPC?catalinus scrie:1. SINGURUL lucru care ma deranjeaza major este ca cineva care se doreste profesionist la o editura nu stie diferenta dintre TRIMITETI si TRIMITE-TI !!!
In primul rand trebuie facuta o usoara distinctie intre 'vandute PE Amazon.com' si 'vandute DE Amazon.com' - sunt si destule firme micutze ce vand PE Amazon (care intamplator este exact cazul ceasului de mai sus) pe cand ce anume vinde chiar Amazon.com este o poveste usor diferita - de ex. o diferenta semnificativa poate fi la garantii, unde daca de ex. un ceas Citizen este vandut de un vanzator autorizat va avea 5 ani garantie iar unul vandut de pe piata 'gri', chiar daca este perfect original si cu certificat 'pe bune' de garantie nu va avea decat cel mult acel 1 an de 'garantie internationala'.AndreiAno scrie:Ce stiti de ceasurile vandute pe Amazon, sunt sanse sa iau teapa de acolo?
Sunt ceasuri ce se vand cu reduceri de 70 %.
De exemplu asta:
http://www.amazon.com/Seiko-SGE507-Mens ... 34&sr=1-33