Targuri de antichitati
Re: Targuri de antichitati
In acest weekend si la Brasov au loc doua targuri:
- sambata, 4.iulie.2009 Targul Colectionarilor - Brasov la International Trade Center;
- 4-5.iulie.2008 (sambata-duminica) Talciocul de Stil la The Country Hotel, Harman - (5km de Brasov).
- sambata, 4.iulie.2009 Targul Colectionarilor - Brasov la International Trade Center;
- 4-5.iulie.2008 (sambata-duminica) Talciocul de Stil la The Country Hotel, Harman - (5km de Brasov).
-
drachonn
Mda...numa' la Iasi se organizeaza din an in Paste...Au fost in mai dar oferta slaba(o groaza de chinezarii de plastic la "cosulet"-toate la acelasi pret), preturile cel putin exorbitante, cel putin la chioscurile detinute de unii dintre comercianti (o chivuta mi-a cerut 200 de euro pe un Raketa MultiYear-calendar aflat intr-o conditie de cel mult nota 7!)...N-am stiut ca si ei sunt colectionari...
Aveau in schimb o groaza de obiecte frumoase de bronz...
Dar Primaria a promis ca va organiza si pe 5 octombrie, de zilele Iasului, un Targ de Antichitati.. Sa speram.
Dar Primaria a promis ca va organiza si pe 5 octombrie, de zilele Iasului, un Targ de Antichitati.. Sa speram.
- constantin14
De la targurile "intamplate" la Suceava si Brasov/Harman pe 4-5 iulie nu ne transmite nimeni nimic???
Recunosc! N-am fost la niciunul din targurile din weekend, din Brasov!
am fost eu la ITC. nu ai pierdut nimic. dintre expozanti au lipsit destul de multi iar cumparatorii nu au fost nici ei prea multi. marfa cam aceeasi, cel putin la tema care ma intereseaza pe mine, preturi usor mai mari, in concluzie marfa va fii tot acolo si la targurile viitoare.
18 si 19 iulie a.c. targ in Bucuresti zona Statuia Aviatorilor inspre Piata Victoriei de-a lungul Parcului Kiseleff.A fost facuta o selectie riguroasa a celor ce expun.Va asteptam.
http://www.radioguerrilla.ro/news.php?id=15983bbcbbc scrie:18 si 19 iulie a.c. targ in Bucuresti zona Statuia Aviatorilor inspre Piata Victoriei de-a lungul Parcului Kiseleff.A fost facuta o selectie riguroasa a celor ce expun.Va asteptam.
Multumim bbcbbc.
Eu vin sambata, posibil si duminica.
Cine se mai anunta ?
AR1070-56E
Se pare ca si in Iasi va fi un targ in perioada 30 iul - 2 aug pe strada Lapusneanu.
-
drachonn
Azi a inceput Targul Colectionarilor la Iasi, pe strada Lapusneanu! Oferta e inca redusa dar e vorba sa mai vina vanzatori-colectionari.
P.S.: Scuze, user n am vazut ca ai dat tu vestea deja.
P.S.: Scuze, user n am vazut ca ai dat tu vestea deja.
Adevar ati grait Dl. Zar.....Zar scrie:Targ in Parcul Carol : 31 iulie - 2 august '09.

Eu am vizitat mai de dimineata azi ......si de cine dau....de Primarul sectorului 4 organizator al acestei frumoase expozitii cu vanzare.....Un adevarat Patrician Roman fara fitze de criza....

Pe aleea ceasurilor......aglomeratie deja.....

Carare de ceasuri....stitzi ce inseamna.....mai ales...cine se pricepe la tras cu arma de vanatoare.....in mod ne-regulamentar vanatoresc.

Rara Avis pour le conneseurs..un Longines placat cu Au 80 microni......

Ceasuri de buzunar....bani sa fie .....ca oferta exista....

In rest.....numai de bine....asteptam poze si de la consumatorii de C14.....
Homo suus fortuna faber est.
7-9 aug targ in Bucuresti zona Statuia Aviatorilor inspre Piata Victoriei de-a lungul Parcului Kiseleff

Targ la Aviatorilor : 21-23 august '09.
(va fi saptamanal, dar cu tematica diferita)
(va fi saptamanal, dar cu tematica diferita)
AR1070-56E