Noi venitele Doxa si Citizen

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
sclifositu

Noi venitele Doxa si Citizen

Mesaj de sclifositu »

Din pacate vad tot mai putina activitate pe forum, tot mai putini pasionati activi.. ce este drept, nici eu nu am scris de ceva timp dar luna asta, m-am intersectat din greseala cu doua ceasuri care m-au facut sa le iau acasa si am zis sa deschid o discutie. Intr-adevar, fost si ziua mea luna asta si mi-am justificat in minte achzitiile 8) . Voi ce ziceti? Care este mai frumos? Pana la urma, sunt modele total diferite si parerile pot fi subiective.
Doxa D-Air
Imagine
Citizen Eco-Drive Perpetual Calendar
Imagine
cnd

Re: Noi venitele Doxa si Citizen

Mesaj de cnd »

Doxa e foarte frumos,ar fi fost super sa il faca si cu mecanism automatic.
zed

Mesaj de zed »

+ 1 pentru doxa la mine. Sa le purtati cu placere!
I am not afraid to walk this Earth alone.
sclifositu

Mesaj de sclifositu »

Multumesc pentru apreciere!! Doxa mi-a luat ochii primul, citizen-ul a aparut in peisaj cateva zile mai tarziu :D . Doxa este mai elegant dar are un mecanism mai comun, ronda si sticla de safir, castiga la capitolul asta, insa citizen are faimosul 8700 cu incarcare solara si calendar perpetuu, un ceas "pe viata", pacat ca nu i-au pus safir si desi arata superb in negru, cred ca in timp o sa fie destul se vizibile zgarieturile daca nu este purtat cu grija. Oricum noi (pasionatii :D ) le purtam cu grija si prin rotatie asa ca nu imi fac probleme.
Scrie răspuns