Ceasul Regelui
Re: Ceasul Regelui
Din păcate se 'sting' adevăratele valori ale țării! Rămânem cu gunoaiele penibile din politica actuală!
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
+1
Dumnezeu sa-l odihneasca!
De-ar fi gunoiae doar in politica!borsy scrie:Din păcate se 'sting' adevăratele valori ale țării! Rămânem cu gunoaiele penibile din politica actuală!
Dar si in cultura, educatie, sanatate samd sunt nenumarate gunoaie! Gunoaie marunte si gunoaie ENORME!
Toti ne vom stinge, insa unii lasa si ceva folositor in urma lor. Dupa umila mea parere Maiestatea Sa Regele Mihai 1 este unul dintre acesti oameni.
Regele a murit! Traiasca ...???
PS. Foarte intereant articolul semnalat de Razvee.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
A mai fost un articol scris si in presa de la noi:
http://m.click.ro/news/national/regele- ... s-din-lume
Cat despre rege.......am fost in piata cand i-au dat comunistii voie sa vina de Paste.
http://m.click.ro/news/national/regele- ... s-din-lume
Cat despre rege.......am fost in piata cand i-au dat comunistii voie sa vina de Paste.
-
Oftalmologul
Perfect de acord!Achraf scrie:De-ar fi gunoiae doar in politica!borsy scrie:Din păcate se 'sting' adevăratele valori ale țării! Rămânem cu gunoaiele penibile din politica actuală!
Dar si in cultura, educatie, sanatate samd sunt nenumarate gunoaie! Gunoaie marunte si gunoaie ENORME!
Toti ne vom stinge, insa unii lasa si ceva folositor in urma lor. Dupa umila mea parere Maiestatea Sa Regele Mihai 1 este unul dintre acesti oameni.
Regele a murit! Traiasca ...???
PS. Foarte intereant articolul semnalat de Razvee.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
-
mihaistoica96
Mi-e rusine de acest tradator, mi-e rusine de 23 august... daca si regele este o valoare inseamna ca scara a scazut enorm
-
mihaistoica96
Pardon ex-regele, sa nu uitam ziua de 30 decembrie 1946, din pacate istoria este scrisa de invingatori iar acest om josnic considerat martir(chiar daca si-a parasit tara ca un las) a ajuns sa fie aclamat post decembrie 89' . Ma doare sufletul cand vad cat de calica si inumana poate fi casa regala avand pretentia sa ceara celor ce platesc taxe sa "deduca" cheltuielile de aducere in tara a acestui nimic, de parca zecile de mii de ha de padure distruse si vandute austriecilor n-au insemnat nimic. Of of .
Rog un admin/moderator sa mi uneasca posturile
Rog un admin/moderator sa mi uneasca posturile
Mihaistoica96 cu siguranta ai confundat forumul , sunt alte situri unde poti bate campii istoriei si sa-ti versi frustrarile . Succes !
O singura rugaminte am.....sa nu degenereze in certuri politice inutile.fiecare are dreptul sa creada ce vrea.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Dumnezeu sa-l hodineasca in pace !
Making the story even better, Michael I continued to wear the watch, and showed no interest in talking about it publicly or selling it..... am citat din aceiasi sursa.
De mortuis nil nisi bonum dicendum est.
Homo suus fortuna faber est.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Link-ul e pentru colegii care nu stiu limba engleza?