Multumesc
Ideea e interesanta. Ora IIII s-ar putea colora de ex. in rosu, galben, albastru si maro.Achraf scrie:...Dar daca se va renunta la ideea lui cataradoi (mi-ar parea rau), atunci de ce nu vopsim ora IIII in culorile tricolorului?...
dbonddental scrie:...Propun un cadran aniversar Ceasornicar.ro in stil bauhaus, merge chiar si cu 10-le colorant in rosu. Inscrisuri cu font cat mai clasic. Dar atat....
Alexvintage scrie:Multumesc pentru transpunerea balivernelor in practica.
Un X usor ingrosat si inscriptionarea cuvantului "ani" pe orizontala s-ar integra mai bine conceptului. Un dot tricolor analog celui din link
http://www.lionseek.com/watches/brand/z ... siz-505165
plasat insa in dreptul minutului 18-19 cred ca ar avea mai mult efect. Asa tricolorul arata mai degraba ca realizat de Dorel.
In final Claudiu va decide daca va fi "de" sau "by" C. B.
PS.
pentru ca ceasul sa fie cu adevarat purtabil as sugera o coroana sferica. Altfel fericitii posesori risca sa poarte ceasul...in sertar.
PPS.
Un subcadran sercundar mai mare in care inscriptiile sa poata fi pozitionate la distante egale sus/jos va arata mult mai bine.
La fel si inscriptia "Ceasornicar.ro" ar trebui usor ingrosata si plasata simetric sus/jos.
PPPS.
Termenul de "fabricat" e impropriu, "realizat"ar fi mai potrivit.
PPPPS.
spor la treaba!

Esti rautacios ... gratuit!Alexvintage scrie:Ideea e interesanta. Ora IIII s-ar putea colora de ex. in rosu, galben, albastru si maro.Achraf scrie:...Dar daca se va renunta la ideea lui cataradoi (mi-ar parea rau), atunci de ce nu vopsim ora IIII in culorile tricolorului?...
Acuma da.Achraf scrie:...Nu stiu daca m-am facut inteles ....
Interesant. De vazut cum arata. Si simbolistica pozitiei 18-19 ramane atunci..... la taxatoare?Achraf scrie: Ma refeream ca nu fiecare "baton" din cifra IIII sa aiba o culoare, ci simbolul orar "IIII" sa fie vopsit in trei culori, pe verticala.....
Ce este...este iar dot-ul nu este. Nu se potriveste cu conceptul de bauhaus. Iar daca renuntam si la cuvantul "ani" incepe sa arate de-a dreptul promitator.emilmaga scrie:........
Si fontul de la Ceasornicar.ro...nu are nimic de-a face cu restul cadranului.Alexvintage scrie:Ce este...este iar dot-ul nu este. Nu se potriveste cu conceptul de bauhaus. Iar daca renuntam si la cuvantul "ani" incepe sa arate de-a dreptul promitator.emilmaga scrie:........
O idee excelenta!freeforsound scrie: Cadranul sa fie steril ( fara inscrisuri la ora 12 ) inscriptia “ ceasornicar.ro” o vad deasupra subsecundarului si urmand conturul acestuia,
iar “Made in Romania” pozitionata la ora 6 – ca la majoritatea ceasurilor.
Pe capacul din spate se poate grava:
- desenat de mihai.modovan / emilmaga ( sau cine realizeaza designul cadranului )
- asamblat de Claudiu Burlan
- editie limitata xxx / 110 ( 100 …pt. unire, 10 …pt. forum )