Calendar Ceasornicar 2017
Re: Calendar Ceasornicar 2017
Am sa salvez si sortez toate pozele pentru a incepe sistemul de selectie.
Pentru o vizualizare corecta voi redimensiona toate fotografiile cu o latura maxima de 800 ca sa fie aliniate toate la fel.
Ma astept ca dupa selectie, fotografiile care intra in calendar sa fie transmise la o rezolutie cat mai buna de catre autor.
Mult succes tuturor!
Pentru o vizualizare corecta voi redimensiona toate fotografiile cu o latura maxima de 800 ca sa fie aliniate toate la fel.
Ma astept ca dupa selectie, fotografiile care intra in calendar sa fie transmise la o rezolutie cat mai buna de catre autor.
Mult succes tuturor!
Si poll-ul de vot:
http://ceasornicar.ro/forum/viewtopic.php?f=4&t=34571
Multumim Gabi pentru ajutor!
http://ceasornicar.ro/forum/viewtopic.php?f=4&t=34571
Multumim Gabi pentru ajutor!
Salutare si multumir lui Cristi & Gabi!
As veni cu cateva propuneri:
1. Sa nu fie selectate de catre un votant mai multe poze ale unui singur ceas.
(exemplu: Achraf prezinta pentru selectie 3 poze din unghiuri diferite ale aceluiasi ceas; un votant ar trebui sa aleaga o singura poza dintre cele 12 nominalizari / selectii la care are dreptul)
2. Votantii sa nu aleaga mai mult de 3 poze (3 ceasuri diferite) prezentate de un acelasi forumist.
(exemplu: Achraf prezinta pentru selectie 10 ceasuri, reprezentate fiecare intr-una sau mai multe poze; un votant ar trebui sa aleaga doar 3 poze prezentate de catre Achraf dintre cele 12 nominalizari / selectii la care are dreptul)
In felul acesta dam sanse mai mari unor forumisti care au postat putine poze (sau doar una) si nici nu riscam sa facem un calendar "de autor".
3. Claudiu sa aiba dreptul (daca doreste, desigur) sa aleaga O POZA la final, care eventual nu a intrat in selectia facuta de catre forumisti in cadrul acestui sondaj. Ma gandesc ca el depune efortul financiar si de realizare a calendarului si poate ca merita acest mic "privilegiu". Si pentru ca eu am facut propunerea aceasta, Claudiu NU ARE DREPTUL sa aleaga niciuna dintre cele 3 poze prezentate de mine (Achraf) in cadrul acestei selectii.
As veni cu cateva propuneri:
1. Sa nu fie selectate de catre un votant mai multe poze ale unui singur ceas.
(exemplu: Achraf prezinta pentru selectie 3 poze din unghiuri diferite ale aceluiasi ceas; un votant ar trebui sa aleaga o singura poza dintre cele 12 nominalizari / selectii la care are dreptul)
2. Votantii sa nu aleaga mai mult de 3 poze (3 ceasuri diferite) prezentate de un acelasi forumist.
(exemplu: Achraf prezinta pentru selectie 10 ceasuri, reprezentate fiecare intr-una sau mai multe poze; un votant ar trebui sa aleaga doar 3 poze prezentate de catre Achraf dintre cele 12 nominalizari / selectii la care are dreptul)
In felul acesta dam sanse mai mari unor forumisti care au postat putine poze (sau doar una) si nici nu riscam sa facem un calendar "de autor".
3. Claudiu sa aiba dreptul (daca doreste, desigur) sa aleaga O POZA la final, care eventual nu a intrat in selectia facuta de catre forumisti in cadrul acestui sondaj. Ma gandesc ca el depune efortul financiar si de realizare a calendarului si poate ca merita acest mic "privilegiu". Si pentru ca eu am facut propunerea aceasta, Claudiu NU ARE DREPTUL sa aleaga niciuna dintre cele 3 poze prezentate de mine (Achraf) in cadrul acestei selectii.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
De luat in calcul ca trebuie selectata (separat) o poza si pt. coperta.
AR1070-56E
Si, in masura posibilitatilor, poate ultima coperta sa contina toate fotografiile postate.
Învață repede din greșelile altora, pentru ca nu ai timp sa le faci tu singur pe toate.
Ar putea fi aceasta poza aleasa de Claudiu?!Zar scrie:De luat in calcul ca trebuie selectata (separat) o poza si pt. coperta.
Off calendar, am depasit data limita :

O seara buna.

O seara buna.
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
CristiT asteptam o poza de a ta.
Off n°2

Off n°2

Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
-
freeforsound
Am ales 12 poze.
Am votat.
P.S. Putine fotografii, se simte lipsa fotografiilor lui cat.27!
Am votat.
P.S. Putine fotografii, se simte lipsa fotografiilor lui cat.27!
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
-
emanuelcrina
Pacat de intarziere pentru zenith-ul lui cat.27, intra in top linistit.
Am votat insa alte poze la fel de frumoase.
Am votat insa alte poze la fel de frumoase.
it's nice to be important but is more important to be nice
Asa este! Si mie imi lipsesc ... dar regulile sunt reguli!freeforsound scrie: P.S. Putine fotografii, se simte lipsa fotografiilor lui cat.27!
[dar mai exista si coperta, nu-i asa Claudiu?
superb!cat.27 scrie:Off calendar, am depasit data limita :
O seara buna.
Propun ca una din cele doua poze expuse de catre cat.27 sa fie aleasa pentru coperta calendarului.
Daca ajung cu 2 poze spre final, cedez una pentru o poza de la cat.27. Sper sa nu se supere colegii.
-
dbonddental
Si eu cred ca macar una din fotografiile lui cat.27 ar face cinste acestui calendar, fie doar si ca foto de coperta.