Daca tot sunt dentist... Azi am trecut pe la Dana, cea mai buna in profesia de tehnician dentar (ea imi face lucrarile) si, mi-a venit o ideea asa ca... Asta am facut eu, cu mana mea. Ce parere aveti?
Metalul nu va fi afectat cand intra in contact cu solutii lichide?
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Daca metalul a avut o acoperire , atunci poate va fi afectat . Dar daca nu afost acoperit cu nimic , atunci nu va fi afectat . Sint o multime de pasionati care recurg la sablare . Nu stiu ce material ( nisip , copper slag , gheata ? ) se foloseste pentru operatiune .
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Pare interesant, dar cateva poze mai pe lumina se pot face? Si eu am un ceas pe care as vrea sa-l sablez! Acum cateva intrebari daca nu te superi:
- ce material s-a folosit pentru sablare, ce granulatie, ce diametru avea duza si la cati Bari sufla compresorul?