pariu cu maslinosul

Discutii intre pasionati.
cataradoi

pariu cu maslinosul

Mesaj de cataradoi »

Buna ziua,
In contextul discutiei cu userul maslinosul privind un schimb de ceasuri, am ajuns la urmatorul pariu.
El imi ofera gratuit ceasul Philip Watch ref. 82 41 981 045 (pe care mi-l propunea la schimb) daca acesta are geam mineral (asa cum sustin eu) si nu safir (asa cum incerca el sa pacaleasca eventualii cumparatori).

In caz ca gresesc, eu trebuie sa-i ofer lui 100 lei. Din perspectiva mea, pariu are vocatia de a mai elimina de pe forum fie prostii (in caz ca gresesc eu), fie samsarii tepari (in caz ca maslinosul ne pacaleste).

Aveti mai jos conditiile pariului.
Imagine
Reamintesc ca este cel de-l doilea pariu pe care maslinosul il propune unui membru de pe forum, insa la primul nu s-a tinut de cuvant.
Ceasul este aici
Imagine

Rog deci opiniile si informatiile dvs.: MINERAL sau SAFIR?
Clipper

Re: pariu cu maslinosul

Mesaj de Clipper »

Să facă testul cu picătura de apă, sigur merită deranjul pentru 100 lei.
priest

Mesaj de priest »

Clipper scrie:Să facă testul cu picătura de apă, sigur merită deranjul pentru 100 lei.
+1
nihilx

Mesaj de nihilx »

Ce ma distreaza este ca acel ceas mi-a apartinut mie, si sincer nu stiu 100% raspunsul la intrebare :)
Sper sa nu fie motiv de scandal...
Ultimul pariu mai "celebru" pe care mi-l amintesc pe forum nu s-a finalizat tocmai fericit.
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Ce ma distreaza pe mine este ca desi am gasit pe net anuntul tau initial de vanzare (ceas SH), maslinosul pretinde ca este ceas nou.

Imagine
Marius tic-tac

Mesaj de Marius tic-tac »

Nu este geam mineral, e geam ...organic :lol:
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Off topic: despre pariuri.

O vorba de duh spune ca intotdeauna un pariu se realizeaza intre un "smecher" si un "prostovan".
Morala: la inceputul pariului fiecare dintre cei doi protagonisti se considera a fi el "smecherul" ... :wink:

Eu pun pariu (cu oricine vrea!) pe o sticla de vin bun contra o ceapa degerata (sa vad de unde gasiti una in mijlocul verii!) ca maslinosul, daca o sa piarda pariul, n-o sa se achite de datorie!!!

PS. :wink: M-a sunat un amic ceasornicar sa ma intrebe daca nu am un geam de safir de dimensiune mica (parca de 29 mm). Cica voia cineva sa schimbe un mineral in buna stare cu un safir ... Ce coincidenta! :mrgreen: :lol:
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Clipper

Mesaj de Clipper »

cataradoi scrie:Ce ma distreaza pe mine este ca desi am gasit pe net anuntul tau initial de vanzare (ceas SH), maslinosul pretinde ca este ceas nou.
Înseamnă că acest măslinos este un personaj aparte, mie mi-a atras atenția atunci când mi-a propus un schimb cu un ceas destinat bărbaților care probabil nu sunt prea siguri pe propria sexualitate :lol:
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Haideti sa pastram discutia despre ceas, nu despre vanzator. Concluziile le-om trage fiecare la sfarsit.
iosiP

Mesaj de iosiP »

cataradoi scrie:Haideti sa pastram discutia despre ceas, nu despre vanzator. Concluziile le-om trage fiecare la sfarsit.
O sugestie excelenta, daca nu vreti sa trag eu concluzia ca topicul trebuie inchis!
Doxa

Mesaj de Doxa »

Nici ca se putea mai elegant, Preaputernicule Motan!
CristiT

Mesaj de CristiT »

Despre care geam este vorba?
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Cel din fata, evident.
seba

Mesaj de seba »

cataradoi scrie:Cel din fata, evident.
La acest model este sigur safir
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

seba scrie:
cataradoi scrie:Cel din fata, evident.
La acest model este sigur safir
Pe ce te bazezi? Toate descrierile oficiale pe Amazon (de exemplu) mentioneaza MINERAL.
Mai mult, le-am scris celor de la PW, le-am dat numarul modelului si mi-au confirmat in scris ca este MINERAL.
Încuiat