seba scrie:sincer,recunosc ca sunt total paralel cu moda.......dar,dupa parerea mea singurul ceas de mana purtat ,,peste haine,,ar trebui sa fie un ceas de tip Pilot(ceva de genul http://www.steinhartwatches.de/en/Nav-B ... e,219.html)
seba scrie:sincer,recunosc ca sunt total paralel cu moda.......dar,dupa parerea mea singurul ceas de mana purtat ,,peste haine,,ar trebui sa fie un ceas de tip Pilot(ceva de genul http://www.steinhartwatches.de/en/Nav-B ... e,219.html)
Corect dar doar daca esti la mansa unui avion
Adica asa:
Corect Se mai purta si pe picior in cazul ceasurilor mai mari care erau folosite si ca ceasuri de bord. Poate o sa il vedem pe dl. Vardie intr-o poza ulterioara la costum si cu un ceas pe picior, poate i-am dat o idee buna de fashion
georgio scrie:Corect Se mai purta si pe picior in cazul ceasurilor mai mari care erau folosite si ca ceasuri de bord. Poate o sa il vedem pe dl. Vardie intr-o poza ulterioara la costum si cu un ceas pe picior, poate i-am dat o idee buna de fashion
Eu sunt curios cum ar arata individul cu un ceas mic-mic, purtat pe...
mihai_m scrie:Dan Vardie e un tampit sinistru, nici un om normal nu ar trebui sa il bage pe oligofrenul ala in seama.
Chiar daca ar fi purtat ceasul in mod clasic, cele scrise mai sus este posibil sa ramana la fel.
@ Poseidon : nu stiu cine este individu' DV... dar de la domnia voastra ma asteptam sa explicati la tineret cum se poarta ceasu' peste costumul de neopren la scufundari... chit ca este off-topic (peste camasa)...
Fara suparare la Marea Neagra !
O sa imi trag eu o poza asa promit la costum. Sunt in asteptarea unei huse+curea de genul acesta facuta de colegul radu stefan florin. Momentan e inca in stadiul de reverse engeneering si design
Off-Topic dar referitor la revista Temporis. Au greseli grave in descrierea unui Citizen - Campanola (AG6230-57P). Nu e automatic si nici nu are functie cronograf. Este un Perpetual Full Calendar - cal. 6704. Poate citeste cineva de la ei forum-ul si face corecturile necesare. Inclin sa cred ca lipsa de documentare si nu o greseala de editare. In fine - daca vrea ii explic detaliat tot ce vrea despre acest model, chiar l-am sudiat ''live'' de curand, superb realizat (parerea mea).