Ceas Swiss Military Flagship

Ceasuri Elvetiene - Swiss Made
Scrie răspuns
jlaudio

Ceas Swiss Military Flagship

Mesaj de jlaudio »

Recent am cumparat un ceas Swiss Military Flagship 06-4161.2.04.007 model cu curea de piele, teoretic acest model este dotat cu mecanism Ronda 505, insa dupa ce am dat comanda am gasit pe net o alta varianta 06-4161.7.04.007 echipat cu mecanism ISA 2330/103. Bineinteles ca pe pagina web producatorul nu specifica ca ar exista doua versiuni din acel model...
http://swissmilitary.ch/collection/navy ... w/catlist/
Ieri a ajuns ceasul, pe carcasa din spate este inscriptionat 6-4161.2 si 6-5161.2 probabil este versiunea cu mecanism Ronda 505?
Ceasul pare ok finisat cu un mare minus fiind ca bezelul nu exista adica marginea ceasului este inscriptionat dar numai din reclama? pt ca nu are bezel dar din poze dand impresia ca este echipat cu bezel rotativ, aici eu sunt de vina ca nu am verificat mai cu atentie inainte de a comanda.
Cureaua de piele este foarte rigida, (teoretic este piele naturala) ce trebuie sa fac sa fie mai moale?
Care este diferenta intre mecanismul Ronda 505 si ISA 2330/103?
Alexvintage

Re: Ceas Swiss Military Flagship

Mesaj de Alexvintage »

jlaudio scrie:...Cureaua de piele este foarte rigida, (teoretic este piele naturala) ce trebuie sa fac sa fie mai moale?
Se trateaza cu spray impermeabilizant cu nanoparticule si se inmoaie. :wink:
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Diferenta intre ISA si Ronda este ca ISA este mult mai prost ca si mecanism.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
jlaudio

Mesaj de jlaudio »

Multumesc pt ajutor, spray impermeabilizant cu nanoparticule de unde se poate cumpara? Am gasit numai spray impermeabilizant (cele care se folosesc pt pantofi).
Concluzia este ca nu degeaba la unele magazine gasesti mai ieftin acest model, se fabrica si cu mecanism mai ieftin ISA, initial dupa ce am comandat eram suparat ca am gasit mai ieftin la un alt magazin dar acum ma bucur pt. alegerea facuta.
Un mare minus pt producator care a uitat sa precizeze pe pagina produsului ca se fabrica cu doua mecanisme diferite :!:
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

jlaudio scrie:...Am gasit numai spray impermeabilizant (cele care se folosesc pt pantofi)...
Exact. :idea:
Scrie răspuns