Prezentare TAG Heuer Aquaracer 500m Blue - WAJ2112.BA0870

Ceasuri Elvetiene - Swiss Made
Ionut79

Re: Prezentare TAG Heuer Aquaracer 500m Blue - WAJ2112.BA087

Mesaj de Ionut79 »

Usor tarziu, expun o mica opinie legata de Tag si de Sellita. Tag nu merita banii pt ce ofera, in opinia mea sunt sub Hamilton, suna blasfemiator dar asta cred. Au design fain dar calitate standard, in media ceasurilor elvetiene. Ceasul expus e frumos, ft scump pt calitatea lui dar daca e dorit atunci ramane cel mai bun si frumos ceas. De fapt brandul costa mult. Calibrul Sellita nu se va gripa in ceas, am un exemplar din alt brand cu SW 200 si merge impecabil. Nu am niciun stres sa iau ceva cu Sellita, pariez ca va merge cel putin tot atat de mult si bine ca ETA. Daca TAG care se vrea pretentios ca brand foloseste Sellita, ma gandesc ca or fi facute cu niste standarde de calitate. Nici Oris nu pare agitat ca foloseste Sellita la greu. Uitati-va la lista de calibre folosite de ei sa vedeti ca Sellita e omniprezent, cred ca mai mult ca Eta.
ecl

Mesaj de ecl »

Ionut79 scrie:Usor tarziu, expun o mica opinie legata de Tag si de Sellita. Tag nu merita banii pt ce ofera, in opinia mea sunt sub Hamilton, suna blasfemiator dar asta cred. Au design fain dar calitate standard, in media ceasurilor elvetiene. Ceasul expus e frumos, ft scump pt calitatea lui dar daca e dorit atunci ramane cel mai bun si frumos ceas. De fapt brandul costa mult. Calibrul Sellita nu se va gripa in ceas, am un exemplar din alt brand cu SW 200 si merge impecabil. Nu am niciun stres sa iau ceva cu Sellita, pariez ca va merge cel putin tot atat de mult si bine ca ETA. Daca TAG care se vrea pretentios ca brand foloseste Sellita, ma gandesc ca or fi facute cu niste standarde de calitate. Nici Oris nu pare agitat ca foloseste Sellita la greu. Uitati-va la lista de calibre folosite de ei sa vedeti ca Sellita e omniprezent, cred ca mai mult ca Eta.
Da-o draq cum sa fie sub Hamilton! Pune si tu mana si mai citeste despre TAG, vezi si tu ce calibre si inovatii premiate au (ex.Micrograph, Microtourbillion, Micropendulum, etc.), inainte sa iti zboare vorbele.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Da-o draq cum sa fie sub Hamilton! Pune si tu mana si mai citeste despre TAG, vezi si tu ce calibre si inovatii premiate au (ex.Micrograph, Microtourbillion, Micropendulum, etc.), inainte sa iti zboare vorbele.
Si ce are traditia si performentele lor de varf cu modelul Aquaracer pomenit?????? :evil:
mususk266

Mesaj de mususk266 »

ceasul a facut un an si jumatate, chiar mai bine de un an jumate, de mers merge brici, in grad de cronometru insa dupa cum multi pe watchuseek s-au plans si chiar m-au avertizat de problema, mi-a cedat filetul adica coronita a ajuns sa nu o mai poti infileta caci nu mai ai in ce sa o infiletezi. exclus insurubare/dezsurubare fara sens, adica frecarea coronitei de o lua dracii caci eu imi respect ceasurile.
acum stau cu ceasul prin servis, reprezentantul tag heuer romania neacceptand defectiunea pe garantie cand tot watchuseekul urla ca asta e defect din fabrica, dar nu-i nimic caci stiu ca traim in romania iar asta e primul si ultimul ceas tag cumparat de mine.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Of, of ce-au ajuns.
Am mai multe divere vintage de 40-50 de ani vechime, care in majoritate au fost greu incercate si in afara unui Drefa la care filetul coroanei este "obosit" fara a fi cedat insa, la toate celelalte e intact.
dummy

Mesaj de dummy »

salut , am si eu doua aquaracere si intradevar dupa un an la unul a cedat filetul ... te rog , daca se poate sa mi spui cum ai rezolvat cazul , unde si cu cat ... multumesc , anticipat ...
Scrie răspuns