Ok ..acum am inteles, ceva se intampla cu forum-ul asta.....lumea se agita, atmosfera este incinsa....post-uri dispar(cum ar fii al meu din acest poll

)...este clar ceav nu miroase a bine....suna a sabotaj!!!
Domnilor cand am intrat prima oara pe acest forum eram foarte incantat de multitudinea de informatii vizuale(poze, link-uri) pe care le-am gasit aici, toata lumea era cosntructiva, pe masura ce forum-ul a capatat notorietate si mai mare, membrii noi au aparut, au inceput si animozitatile si orgoliile celor mai vechi si cu cunoastinte in domeniu, seamana a parlament..toata lumea se cearta pe o felie cat mai mare, fiecare are orgoliul sau ego-ul cat mai mare intr-un sens negativ, de la bun inceput de cand am intrat am invatat un lucru esential:
-autenticitatea unui ceas nu se poate stabilii cu exactitate, decat atunci cand ai ceasul in mainile tale.... si ii verifici particularitatile indeaproape cu obiecte de marire specifice , si nu asa din poze obscure si facute pe genunchi cateodata(vorbesc in dreptul meu acum

)!!
Sunt cateva pesoane avizate aici care pot sa-mi sustina afirmatia:
- nu pot sa spun daca este original decat daca il vad personal!!!
Cu astea fiind spuse, fiecare din noi posteaza ceasuri(originale sau nu), fiecare se uita la ele se minuneaza..si atat, daca sunt originale sau nu depinde de indemanarea si norocul fiecaruia de a le depista, uneori din poze si cei mai avizati in domeniu pot fii pacaliti ex de mai sus

, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se autosuspende sau sa retraga sunt oameni care au cat de cat experienta si detin ceasuri care cu fiecare postare a lor m-au facut sa intru si sa minunez de frumusetea lor de fiecare data!!
Cat depsre cei care spun nu ma intereseaza, printre care ma numar si eu, am facut aceasta afirmatie deoarece este o tara libera si fiecare afirma ce vrea ,si fiecare cumpara si vinde ce vrea !!
Eu fac un indemn catre toti membrii acestui forum:
- va rog sa fiti mai ponderati in afirmatii si mai putin vehementi in declaratii jignitoare(in fapt, daca cineva greseste, noi ceilalti il taxam nemailuind-ul in serios pe viitor) la adresa altor membrii, haide-ti sa fim constructivi inca o data

cu acest forum!!