Tissor Seastar original?

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
danileo

Tissor Seastar original?

Mesaj de danileo »

Salutare,

Incerc sa-mi dau seama daca este original acest ceas dar parca nu gasesc fix modelul asta... Vedeti cercul interior al cadranului care nu apare pe ceasurile cu acest cod.
Ce parere aveti?

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mersi
Gabi
Site Admin

Re: Tissor Seastar original?

Mesaj de Gabi »

Nu cred ca e original. Comparativ cu cel de aici: http://forums.watchuseek.com/f62/pics-n ... 50557.html
Pe langa acel cerc pe cadran pe care l-ai observat, nici bezelul nu corespunde. La unul e metalic, in relief, la cel prezentat aici, pare a fi ceramic.

Alte diferente, mai sunt butoanele albastre ale chronograph-ului, dar si grosimea cifrelor 12 si 6. La cel presupus original (de pe watchuseek), cifrele sunt mult mai subtiri, si nu sunt metalice, ci aplicate direct pe cadran.

Dar nici mecanismul nu pare a fi ce trebuie. ETA C01.211 ar trebui sa arate asa:
Imagine

Cam multe diferente nu-i asa?
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Cadranul este ok. Modelul este T066.427.11.047.02

Si am senzatia ca si mecanismul este OK. In afara de decupajul de pe rotor, eu nu vad diferente intre cele din poza si cel considerat drept etalon.
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Probabil ca ai dreptate cataradoi. Este o variatiune a celui de pe watchuseek. Produsa in ani diferiti. Banuiesc.
In rest pare a respecta nivelul de calitate al unui original. Finisajele, calitatea otelului, markerii, fontul de pe ceas si data, toate par la standardele ETA/Swatch Group. Deci m-am inselat. :)
danileo

Mesaj de danileo »

Mersi baieti. Pare original.
Scrie răspuns