Pozele nu sunt prea clare , pe spate scrie : rado Diastar Swiss 153.0430.3 scratchproof watersealed limited edition 216/700
Astept pareri , multumesc.

razvyy scrie:Planeaza mari suspiciuni asupra ceasului Rado... cum ca ar fi fake.
Axista indicii in acest sens (lipseste serial number si alte indicii).
Nu inteleg cum de a ramas la vanzare, in sectinea dedicata... Am facut report, nimic nu se intrezareste.
MonToya, nu inteleg unde vezi tu "atata rautate", ai cerut opinii in conditiile in care ceasul este prezentat partial(fara mecanism) iar pozele sunt asa cu sunt, in schimb sariti repede de fund in sus daca cineva are o alta opinie fata de ce astepti, acum poti sa reclami ca esti luat peste picior, ca asa sunt luati membrii mai noi in balon etc....este ca nu am dreptate?!MonToya scrie:razvyy scrie:Planeaza mari suspiciuni asupra ceasului Rado... cum ca ar fi fake.
Axista indicii in acest sens (lipseste serial number si alte indicii).
Nu inteleg cum de a ramas la vanzare, in sectinea dedicata... Am facut report, nimic nu se intrezareste.
nu inteleg de unde atata rautate ... nu e primul ceas scump si de dama pe care il vand , dar pe sapt viitoare cand imi trimite sora mea ceasul , voi incerca sa il desfac sa fac poza la mecanism ( ea l-a cumparat de nou si acum vrea sa il vanda )
Nu e din rautate, dar falsurile nu sunt acceptate aici. Daca faceti dovada ca e autentic, nu e nici o problema.MonToya scrie: nu inteleg de unde atata rautate ...
Ce nu intelege el, este faptul ca a prezentat o carcasa si doreste evaluarea unui ceas prezumtiv original .Bebe scrie:Nu e din rautate, dar falsurile nu sunt acceptate aici. Daca faceti dovada ca e autentic, nu e nici o problema.MonToya scrie: nu inteleg de unde atata rautate ...
Rautate nu am vazut in mesaj, fermitate - DA! Si nu inseamna ca-i fals, doar ca exista dubii. Am vazut replici bune care se deosebesc de replicile ieftine (suruburi rotunjite si cu locas pentru surubelnita dreapta, marcaje identice). Interesant at fi de vazut ce scrie pe cadran la ora 6 (un zoom daca-i posibil, ori o fotografie care sa surprinda inscrisurile respective) si o fotografie a mecanismului. In mod normal, pe langa referinta din 8 cifre trebuie sa apara un serial number, care este poansonat (nu marcat cu laser), caractere mai mici si mai adancite in capac. Daca tot desfaci ceasul, fa o fotografie si cu spatele capacului (partea dinspre mecanism).MonToya scrie: nu inteleg de unde atata rautate ...
... dar nici primul ceas dubios. TAG este o replica ieftina, din cate-mi dau seama. Asteptam fotografii edificatoare.MonToya scrie: nu e primul ceas scump si de dama pe care il vand ....