BASELWORLD 2015 - impresii live
Reguli forum
Aceasta sectiune este dedicata exclusiv prezentarilor unor companii, ceasuri de referinta, mecanisme care au facut istorie.
Orice post nou trebuie sa aduca informatii noi sau completari la un articol deja creat. Orice alt tip de post va fi sters fara avertisment.
Aceasta sectiune este dedicata exclusiv prezentarilor unor companii, ceasuri de referinta, mecanisme care au facut istorie.
Orice post nou trebuie sa aduca informatii noi sau completari la un articol deja creat. Orice alt tip de post va fi sters fara avertisment.
Re: BASELWORLD 2015 - impresii live
Hamilton a fost prezent?
-
Bogdan_Ionescu
Razvee - şi eu aveam exact aceeaşi impresie ca şi tine. Totuşi, BASELWORLD este cel mai mare târg de ceasuri din lume şi cel mai prestigios (măcar din punct de vedere istoric). O posibilă explicaţie a absenţei unor nume foarte mari este politica de a participa doar la SIHH, poziţionându-te astfel exclusiv în rândul haute horologerie, fără a te mai mai amesteca printre alţi muritori de rând. În acest sens, la SIHH 2015 au participat 16 companii: A.LANGE & SOHNE , AUDEMARS PIGUET, BAUME & MERCIER, CARTIER, GREUBEL FORSEY, IWC, JAEGER LECOLUTRE, MONTBLANC, PANERAI, PARMIGIANI, PIAGET, RALPH LAUREN, RICHARD MILLE, ROGER DUBUIS, VAN CLEEF & ARPELS, VACHERON CONSTANTIN, toate absente la BASELWORLD 2015.
cdny72 - HAMILTON a fost prezent, ca de altfel tot Swatch Group, lipsind in integrum mărcile din grupul Richemont.
cdny72 - HAMILTON a fost prezent, ca de altfel tot Swatch Group, lipsind in integrum mărcile din grupul Richemont.
Ştiu că nu ştiu nimic, dar ştiu că pot şti mai mult decât ştiu...
Ma folosesc de topicul tau sa pun o stire despre Zenith.
Au aruncat si ei pe piata un ceas nou cu 100 de ore power reserve, ca tot vb de asta.
http://www.hodinkee.com/blog/the-zenith-elite-6150
Veste buna, cred ca standardul se va muta usor-usor de la 40-48h la 3-4 zile. E f bine, prea mult timp am stat la 2 zile.
Au aruncat si ei pe piata un ceas nou cu 100 de ore power reserve, ca tot vb de asta.
http://www.hodinkee.com/blog/the-zenith-elite-6150
Veste buna, cred ca standardul se va muta usor-usor de la 40-48h la 3-4 zile. E f bine, prea mult timp am stat la 2 zile.