Pobeda NOS 80 RON cu transport inclus

Aici vor fi mutate toate topicurile care sunt inchise indiferent de vechime.
Încuiat
roviane

Pobeda NOS 80 RON cu transport inclus

Mesaj de roviane »

Vand Pobeda NOS la pretul de 80 RON cu transport inclus prin ramburs cu Posta Romana.
Geamul ceasului prezinta zgarieturi fine in dreptul orei 2 si 5:30. Zgarieturile sunt mai dificil de observat cu ochiul liber (observatie subiectiva).
Mecanismul este ZIM cu 15 rubine si este decorat cu un model ce aminteste de Côtes de Genève.
Cureaua cred ca este din imitatie de piele in ciuda faptului ca scrie pe ea Genuine Leather.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
roviane

Re: Pobeda NOS 80 RON cu transport inclus

Mesaj de roviane »

70 RON cu transport inclus
Alfie

Mesaj de Alfie »

Atentie
Din imaginea de mai jos se poate observa ca podul balansului este inlocuit.
Atentie acesta nu este un ceas NOS(New old stock) faptul ca balansul este inlocuit dovedeste ca este un ceas "din bucati" franken.
Mai mult acest tip demecanism nu este corespunzator cadranului si carcasei.Rog sa justificati enuntul dvs.
Multumesc
roviane

Mesaj de roviane »

In urma observatiei pertinente de mai sus, acest ceas este retras de la vanzare si va deveni cadou (ceasul a fost achizitionat pentru o ruda, dar l-a refuzat si a preferat un Q&Q cuart).

Justificari cerute:
-Ceasul provine de la o persoana din Republica Moldova sau Ucraina ce vinde astfel de ceasuri mecanice si ceasuri cuart. Evident ca nu am chitanta sau certificat de garantie.
-Carcasa si coronita nu prezinta urme de uzura iar mecanismul este similar celui de aici:

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=18138

Cum aceste mecanisme au fost decorate cu acel model prin anii '50 am ajuns la concluzia (eronata?) ca este un model mai vechi dar nefolosit (prin urmare NOS) deoarece mecanismele Zim noi nu prezinta decoratii tip Côtes de Genève.

Afirm ca nu am avut stiinta ca acest ceas este franken/posibil franken. Insa datorita originii dubioase (cumparat de pe taraba si nu dintr-un magazin de specialitate) si a observatiilor privind podul balansului tind sa cred ca a fost cel putin o parte din el inlocuita.

Propun sa fie facut un link/sau mutat topicul la Discutii pentru a fi citit de mai multe persoane.

Mea culpa.
Încuiat