cumpar piese.mecanism rusesc.

Anunturi de cumparare ceasuri si alte accesorii sau piese ale acestora.
Scrie răspuns
paulrogojina

cumpar piese.mecanism rusesc.

Mesaj de paulrogojina »

Va salut.
As dori sa cumpar piesele din imaginile editate.
Mecanismul este fara capac (asa l-am cumparat).Secundar central ,sitem de fixare si armare interesant.
In jurul cadranului ,un "inel" armeaza ceasul si daca este tras ,regleaza acele.
Probabil era incastrat intr-o carcasa ,dar este interesant si doresc sa-l pun in miscare.
O imagine reprezinta roata arcului cu axul rupt.
Alta imagine reprezinta un pinion care are cativa dinti rupti.
Balansierul are axul rupt la un capat.
In final ,in alta imagine este cadranul ceasului pentru cei care cunosc.Personal nu stiu boaba rusa.
Doresc sa cumpar piesele necesare punerii in functiune a ceasului.
Multumesc.
Imagine
Imagine
Imagine
mario1957

Re: cumpar piese.mecanism rusesc.

Mesaj de mario1957 »

paulrogojina scrie:Va salut.
As dori sa cumpar piesele din imaginile editate.
Mecanismul este fara capac (asa l-am cumparat).Secundar central ,sitem de fixare si armare interesant.
In jurul cadranului ,un "inel" armeaza ceasul si daca este tras ,regleaza acele.
Probabil era incastrat intr-o carcasa ,dar este interesant si doresc sa-l pun in miscare.
O imagine reprezinta roata arcului cu axul rupt.
Alta imagine reprezinta un pinion care are cativa dinti rupti.
Balansierul are axul rupt la un capat.
In final ,in alta imagine este cadranul ceasului pentru cei care cunosc.Personal nu stiu boaba rusa.
Doresc sa cumpar piesele necesare punerii in functiune a ceasului.
Multumesc.
Imagine
Imagine
Imagine
Este varianta civila a unui ceas militar,difera numai cadranul si capacul din spate.Ceasul militar AVRM a fost folosit incepind din anii 50 de armata sovietica pe tancuri ,autostatii dar si in aviatie pe avioane clasice tip YAK.Durata de functionare la o armare completa este de aproximativ cinci zile. Va pot ajuta cu piesele necesare tel 0745476184 MARIO.
paulrogojina

Re: cumpar piese.mecanism rusesc.

Mesaj de paulrogojina »

Va salut.
Prin amabilitatea si bunavointa domnului Mario ,am primit astazi piesele necesare reparatiei ceasului.
Nu numai piesele necesare ,chiar mai mult.Am si rezerve si daca cineva va avea nevoie le voi oferi tot gratuit.
Multumesc domnului Mario din Bacau si ceasornicar.ro.
Va doresc sarbatori fericite.
Scrie răspuns