Cumpar ceas de semineu cu gong cu melodie Westminster
Cumpar ceas de semineu cu gong cu melodie Westminster
Dupa ce am facut semineul
sunt tentat sa cumpar si un ceas de semineu cu pendula si gong tip Westminster . Am vazut cate ceva pe OLX dar mi-e teama sa cumpar asa ceva de pe acolo fara sa stiu mai multe despre vanzator. Policioara semineului nu e inca gata dar va fi de lemn si va avea o lungime intre 17 si 20 cm , spatiu in care trebuie sa stea ceasul.
Re: Cumpar ceas de semineu cu gong cu melodie Westminster
Era vorba de latimea politei de la semineu de 17..20 dar nu cred ca asta a impiedicat sa raspunda cineva 
-
impala2328
probabil nu are nimeni de vanzare...
va recomand Ebay ul ! In special varianta germana, pentru ceea ce doriti dvs...
chiar daca nu aveti cont, nu-i foarte greu sa creati unul...sunt convins ca, dintre sutele de modele, veti gasi unul care sa corespunda dorintelor dvs.
va recomand Ebay ul ! In special varianta germana, pentru ceea ce doriti dvs...
chiar daca nu aveti cont, nu-i foarte greu sa creati unul...sunt convins ca, dintre sutele de modele, veti gasi unul care sa corespunda dorintelor dvs.
Multumesc de sugestie. E o idee , ma sperie insa germana mea prea rudimentara dar pot sa ma ajut de prieteni si /sau google.
Am cautat "Kamin Uhren Westminster" si chiar ai de unde alege.
O intrebare : toate cele cu gong Westminster au trei locasuri de cheie de armare ?
Multumesc inca o data pentru sugestie
Am cautat "Kamin Uhren Westminster" si chiar ai de unde alege.
O intrebare : toate cele cu gong Westminster au trei locasuri de cheie de armare ?
Multumesc inca o data pentru sugestie
Ultima oară modificat 03 Noi 2015, 14:25 de către Paul_L, modificat 1 dată în total.
-
Alexvintage
Engleza este o limba destul de raspandita chiar si in Germania.
-
impala2328
Nu ma pot pronunta daca ,,toate,, dar, in principiu, da, cele cu 3 locasuri de incarcare prezinta complicatia westminster.
Cand achizitionati fiti atent la unele aspecte. Printre altele :
vedeti daca seller ul trimite in Romania
informati-va exact (intrebati seller ul) cat costa transportul pana in Romania. Nu aveti nevoie de surprize, gen shipping 80-100 euro
incercati sa alegeti o piesa construita in perioada interbelica...
alegeti o piesa in conditie cat mai buna (cadran, furnir, mecanism functional)
nu va ,,aruncati,, din prima...studiati oferta, lamuriti-va prima data asupra preturilor.
Nu faceti rabat la pret, adica nu cumparati ceva ieftin doar ca sa cumparati. Asa ceva nu se cumpara zilnic...daca nu aveti buget, asteptati o perioada de timp pana cand portofelul va spune ,,da,,
Nu sunteti lamurit sau aveti neclaritati, intrebati...
Cand achizitionati fiti atent la unele aspecte. Printre altele :
vedeti daca seller ul trimite in Romania
informati-va exact (intrebati seller ul) cat costa transportul pana in Romania. Nu aveti nevoie de surprize, gen shipping 80-100 euro
incercati sa alegeti o piesa construita in perioada interbelica...
alegeti o piesa in conditie cat mai buna (cadran, furnir, mecanism functional)
nu va ,,aruncati,, din prima...studiati oferta, lamuriti-va prima data asupra preturilor.
Nu faceti rabat la pret, adica nu cumparati ceva ieftin doar ca sa cumparati. Asa ceva nu se cumpara zilnic...daca nu aveti buget, asteptati o perioada de timp pana cand portofelul va spune ,,da,,
Nu sunteti lamurit sau aveti neclaritati, intrebati...
Multumesc mult pentru sfaturi. Nu ma grăbesc sa achiziționez si o sa țin cont de ele.
-
abarth_mcm
da: au 3 gauri pt ca ceasul va canta din 15 in 15 minute
bataie la sfert cum se zice
bataie la sfert cum se zice