ceasuri vechi
Re: ceasuri vechi
Moeris, ceas militar german. Functioneaza foarte bine pentru varsta lui. Pret 150 euro.

sus
Omega Speedmaster vandut
Omega Speedmaster vandut
bump
up...
Adaug un Seiko 6105-811x, pret 1200 de lei.
Ceasul este din august '75, hack-ul si lock-ul functioneaza. Are data schimbata, cea originala este pe fond alb, dar am sa adaug in pachet si donatorul, un Seiko automatic care functioneaza bine dar are cadranul imbatranit. Cadranul si bezelul sunt noi, nu sunt originale. Ceasul functioneaza foarte bine si are garniturile schimbate cu unele noi. Cureaua este Seiko Z20.
Celelalte ceasuri din poze sunt si ele disponibile.
Ceasul este din august '75, hack-ul si lock-ul functioneaza. Are data schimbata, cea originala este pe fond alb, dar am sa adaug in pachet si donatorul, un Seiko automatic care functioneaza bine dar are cadranul imbatranit. Cadranul si bezelul sunt noi, nu sunt originale. Ceasul functioneaza foarte bine si are garniturile schimbate cu unele noi. Cureaua este Seiko Z20.
Celelalte ceasuri din poze sunt si ele disponibile.
Ultima oară modificat 05 Iul 2013, 18:59 de către mihai33, modificat 1 dată în total.
Omega, cal.284, ref 2910. Functioneaza bine, semnat cadran, mecanism, coronita si capac. Cadranul este imbatranit, dar inca lizibil. 500 lei
vandut
vandut
Ultima oară modificat 13 Dec 2013, 18:17 de către mihai33, modificat 1 dată în total.
sus
tot ce este in poze este disponibil.
tot ce este in poze este disponibil.
ok, nu e chiar vechi...
Bell & Ross, Limited Edition BR 01-92 Sblu, 46mm, cutie, acte, curea nylon suplimentara. Ceasul este intr-o stare foarte buna, mici urme de purtare (chiar mici). Nu l-am desfacut, asa ca nu am poze cu mecanismul. Daca doriti poze suplimentare, va rog sa-mi spuneti.
Pretul este 1700 de euro, usor negociabil.

Bell & Ross, Limited Edition BR 01-92 Sblu, 46mm, cutie, acte, curea nylon suplimentara. Ceasul este intr-o stare foarte buna, mici urme de purtare (chiar mici). Nu l-am desfacut, asa ca nu am poze cu mecanismul. Daca doriti poze suplimentare, va rog sa-mi spuneti.
Pretul este 1700 de euro, usor negociabil.

vandut
Oris BC3, 42mm, stare excelenta. Pret 400 euro, usor negociabil.
Oris BC3, 42mm, stare excelenta. Pret 400 euro, usor negociabil.