Doresc sa mentionez ca pentru a nu ma complica, vand doar persoanelor interesate din Bucuresti. Prefer intalnirile fata in fata si nu am experienta si nici timpul sa ma ocup de curierat. Astept mesaje private de la dumneavoastra!
Nr. tel: 0726 176 143 - Nu pot raspunde la orice ora din zi, dar voi face tot posibilul sa va sun inapoi cu prima ocazie.
Spor la cumparaturi!
1).VANDUT!!! Ceas clasic Festina, sub-seconds, quartz, hack, cristal mineral fara zgarieturi, WR 5 ATM.
Pret: 200 RON (cu deployant clasp), 150 RON (catarama normala). Deployantul e luat de la un Komandirskie, in caz ca intereseaza pe cineva. VANDUT!!!
2). VANDUT!!![/color] Ceas clasic Jaz-ma, quartz, hack, indicator data si indicator 24h, cristal mineral fara zgarieturi, WR 3ATM.
Curea originala gri croco, catarama originala, purtat doar ocazional. Vine insotit de cutie.
Pret: 100 RON VANDUT!!!
3). VANDUT!!! Casio Edifice EF-527, quartz, cronograf, hack, masoara 1/20 de secunde, limbi realiniabile, data, cristal mineral fara zgarieturi, WR 10ATM/100m. Curea stil aviator, neoriginala. Ceasul vine in cutia sa.
Pret: 200 RON VANDUT!!!
4). VANDUT!!! Timex T-Series Perpetual Calendar, quartz, WR 100m, iluminare Indiglo (la apasarea coronitei), calendar perpetuu (nu trebuie reglata data/ziua saptamanii niciodata, sare singura o zi/doua la sfarsitul lunii sau in anii bisecti), hack.
Il vand cu o curea Komandirskie pentru ca se potriveste perfect (e o curea care umple spatiul gol ramas intre anse, telescop si carcasa si nu am la ce alt ceas sa o pun). Includ bratara originala cu o za in plus.
5). VANDUT!!! Certina 1965 Gents' 17 rubine, mecanic, vintage. Diametru 35-36 mm, mecanism Certina 28-01 in stare foarte buna. Distanta intre anse 18mm. Cristalul plexiglas este zgariat si carcasei i-ar prinde bine o curatare.
Puncte pozitive: mecanism in-house, cadran impecabil - toate defectele aparente in poza sunt pe geam, ceasul este subtirel
Recomand o revizie inainte de purtare.
Pret: 150 RON VANDUT!!!
6). VANDUT!!! Ceas de buzunar Raketa cal. 2614-H, presupun anii '70, mecanic cu data, 17 rubine. Functioneaza bine, dar nu stiu exact deviatia, e posibil sa aiba nevoie de o mica ajustare. Mi se pare interesant modul de schimbare a datei - se trage coronita ferm la a doua pozitie si se repeta de cate ori e necesar. Partea frumoasa este ca data se schimba la ora 12 fix. Din pacate, nu am lanticul original, dar am unul improvizat pe care il ofer la pachet, cu speranta ca nu il veti considera de prost gust
7). VANDUT!!! Slava mecanic, inceputul anilor '80, 26 rubine. Mecanism cu doua arcuri (se presupune ca asa se asigura un transfer mai uniform al cuplului). Cadran cu model "cadrilat", sa zic asa, in degrade, in stare exceptionala pentru varsta ceasului. Calendar limba engleza, nu are quickset pentru ziua saptamanii, dar are un pusher pentru schimbarea datei. Secundarul este rosu (voi pune si o poza-doua mai vechi ca sa arat asta). Ceasul vine cu o curea neagra, nu cu cea maro din unele poze. Cristalul este acrilic, inlocuit relativ recent, este in stare buna. Nu are fosfor si nu a avut niciodata. Capacul din spate are cateva zgarieturi.
Pret: 140 RON VANDUT!!!
PRET: 60 RON VANDUT!!!
9). VANDUT!!! Casio Edifice EF-510,WR 100m, cronograf, hack, calendar anual (nu stiu sa-l folosesc, dar secundarul arata cumva luna), alarma si alte functii. Din cate pot observa, ceasul masoara timpul foarte bine, dar nu reusesc sa imi dau seama cum merg celelalte functii. E posibil sa aiba vreun defect de functionare, nu stiu sigur. Bateria trebuia sa tina 2 ani dar e neschimbata de aproape 4 si inca functioneaza (e o invingatoare
Bratara otel masiv, imensa chiar si fara cele 3 zale in plus pe care le ofer. Pret realist.
Pret: 60 RON VANDUT!!!
10). VANDUT!!! Jovial dama, anii '60-'70 cred, mecanic, 17 rubine. Este absolut minuscul, secundarul are cativa mm lungime, e complet nepractic pentru ca ai nevoie de o lupa ca sa masori secundele
PRET: 25 RON VANDUT!!!