Roberto Panterra

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
dynkysei

Roberto Panterra

Mesaj de dynkysei »

Am auzit ca aceasta marca de ceasuri produce niste modele deosebit de interesante,cum ar fi schimbarea nuantei de culoare a cadranului la citeva secunde,s.a.Nu ar fi ceva deosebit pt. ceasurile cu quartz,dar asta se intimpla la un ceas care are mecanism automatic si atunci este altceva.Poate cineva sa-mi dea relatii despre aceasta marca de ceasuri,ce fel de ceasuri produc,ce mecanisme folosesc si cit sunt de performante,preturi,etc.Multumesc.
Time-Time

Re: Roberto Panterra

Mesaj de Time-Time »

Salut!

Marca Roberto Pantera, este "aproape" o necunoscuta,... ma rog daca putem sa-i spunem marca. Este o facatura chinezeasca, care din pacate pacaleste pe cativa necunoscatori, care mai aduce si profit din pacate, pentru unii. Folosesc mecanisme quartz jalnice si mecanice la fel de jalnice, preturile au chiar tupeu si pleaca de la 30-150 de euro.
pentru informatii http://www.b2b-trade.de/shops/merchant/1-2-3.tv/25.html

Nu te lasa pacalit!

Cu stima
dynkysei

Re: Roberto Panterra

Mesaj de dynkysei »

Multumesc foarte mult.Daca asa stau lucrurile,nu merita nici 10 Euro.De aceea vin sa intreb aici cunoscatorii,fiindca nu vreau sa arunc pe fereastra nici macar un Leu.Respectul meu.
Scrie răspuns