De unde pot achizitiona acest ceas??

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
IonutB

De unde pot achizitiona acest ceas??

Mesaj de IonutB »

As dori sa cumpar un ceas Eyki Kimio dar nu gasesc nici un magazin care sa aduca aceste ceasuri. Am gasit pe net la un individ dar nu am incredere in cumparaturile facute de la tot felul de distribuitori de acest gen. Va rog sa ma ajutati daca stiti de unde as putea cumpara acest model (vezi poza de mai jos), dar dintr-un magazin, chiar si unul online.
Va multumesc anticipat!!
Imagine
Claudiu
Forum Owner

Re: De unde pot achizitiona acest ceas??

Mesaj de Claudiu »

Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
IonutB

Mesaj de IonutB »

Multumesc dar costurile sunt uriase la ce imi arati tu acolo :)). Acest ceas se vinde si la noi cu 35 RON dar nu gasesc magazin sa il cumpar. Si inca ceva... pe pagina respectiva scrie cu rosu Cannot deliver to Romania.. so.. 10x anyway. :D
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

De oriunde l-ai lua de afara,numai transportul te costa mai mult ca ceasul.Asa ca.... :cry:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Darrell

Mesaj de Darrell »

IonutB scrie:As dori sa cumpar un ceas Eyki Kimio dar nu gasesc nici un magazin care sa aduca aceste ceasuri. Am gasit pe net la un individ dar nu am incredere in cumparaturile facute de la tot felul de distribuitori de acest gen. Va rog sa ma ajutati daca stiti de unde as putea cumpara acest model (vezi poza de mai jos), dar dintr-un magazin, chiar si unul online.
Va multumesc anticipat!!
Incearca la magazinul asta http://shop.metropolitans.ro/catalog/pr ... ts_id=1154
Scrie răspuns